Skocz do zawartości

[pompka] jaką polecacie?

mlodyabc

Rekomendowane odpowiedzi

W ubiegłym roku kupiłem taką malutką, bodajże Piccolo. Świetna i na wypady bardzo praktyczna a kosztowała 18 zł.

Dokładnie - SKS Piccolo ;) Mam tą pompkę, jest super - lekka, mała, tania. Doskonale się sprawdza w sytuacjach awaryjnych, a mieści się nawet do małej kieszonki w camelbaku :D

mlodyabc - zapoznaj się z tym : "Zasady pisania nowych tematów" - tytuł tematu był nieprawidłowy; brak " [ ] ".

• 1 miesiąc temu...

Ja mam małe pytanko do użytkowników pompek SKS-a widze że ich mocowań do ramy nie można przykręcić czy się myle ?? Mam szczególnie namyśli pompki z 2006 a zwłaszcza Infusion TT jej mocowania są jakieś dziwne czy się myle http://www.allegro.pl/item95887956_pompka_...n_tt_nowa_.html

Mam szczególnie namyśli pompki z 2006 a zwłaszcza Infusion TT jej mocowania są jakieś dziwne czy się myle

Mylisz sie :excl: Mam SKS Rookie XL rocznik 2004 i ma te same mocowania do ramy co nowe pompki SKS-a na ten rok. Bez problemu sie je mocuje, ja swoja woze juz od kilku tysiecy km przy ramie i dzielnie sie spisuje. Swoja droga polecam wszystkie SKS-y, bo made in germany zobowiazuje :) Jakosc jest super!

Xsystoff dzięki, czekam aż tylko przyjdzie paczka od cykloturu :) i pomke zawsze będe miał na rowerze :D

Ja tez zawsze ją mam przy rowerze pomimo dwoch bidonow. Te mocowania moze i troche dziwnie wygladaja, ale swoja role pelnia bardzo dobrze :P Taka mala wskazowka, jak bardzo zablocisz pompke, to od razu umyj gumki dociskajace pompke do zaczepu. Ja tego nie robilem i mi po 2 tys jedna pekla. Dopiero w sklepie poradzili mi albo od razu myc albo nasmarowac jakims tluszczem. Chociaz bez gumek zaczepy i tak trzymaja baaardzo mocno pompke, to jednak nie warto ryzykowac :excl:

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...