mlodyabc Napisano 24 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Chce kupic pompke do roweru taką żeby wozić przy sobie coś do 60 zł co możecie polecić? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 24 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 SKS XL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano 24 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Decathlon kosztuje grosze a jest naprawde dobra ile dokladnie to nie powiem ale chyba jakos 10-15 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cykor Napisano 24 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 W ubiegłym roku kupiłem taką malutką, bodajże Piccolo. Świetna i na wypady bardzo praktyczna a kosztowała 18 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 25 Lutego 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Nie wiem jaki model ale aluminiowa Beto za 35zł to świetny wybór. Mała, poręczna i niedroga, pompuje w dwie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 W ubiegłym roku kupiłem taką malutką, bodajże Piccolo. Świetna i na wypady bardzo praktyczna a kosztowała 18 zł. Dokładnie - SKS Piccolo Mam tą pompkę, jest super - lekka, mała, tania. Doskonale się sprawdza w sytuacjach awaryjnych, a mieści się nawet do małej kieszonki w camelbaku mlodyabc - zapoznaj się z tym : "Zasady pisania nowych tematów" - tytuł tematu był nieprawidłowy; brak " [ ] ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ja kupiłem Giantowską która posiada 2 tłuczki i jest bardzo dobra poleacam a kosztowała mnei chyba 40 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acinpreis Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 chyba tłoczki. Tłuczki to są do ziemniaków . Ja mam sksa rookie 32 złocisze z dzinksem do mocowania przy koszyku. sprawdza się bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 26 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Zapodajcie link do tej piccolo... (tylko nie piszcie "google" bo i tak trudno znaleźć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 26 Lutego 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Tu jest Beto, o której mówiłem: http://www.cyklotur.com/go/_info/?id=4163&...90be3e189f4f2eb Malutka i poręczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cykor Napisano 26 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Zapodajcie link do tej piccolo... (tylko nie piszcie "google" bo i tak trudno znaleźć) Kupowałem w sklepie u siebie, jak znajdę w sieci nie omieszkam podać linka http://www.finebike.cz/obchod/prislusenstv...piccolo-599.php Link do pomki sks piccolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Ja mam małe pytanko do użytkowników pompek SKS-a widze że ich mocowań do ramy nie można przykręcić czy się myle ?? Mam szczególnie namyśli pompki z 2006 a zwłaszcza Infusion TT jej mocowania są jakieś dziwne czy się myle http://www.allegro.pl/item95887956_pompka_...n_tt_nowa_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 To i ja się podepne pod temat: Co sądzicie o tej pompce?? http://www.allegro.pl/item93266277_hit_pom..._promocja_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Nasti najprawdopodobniej będzie dobra, ja już zamówiłem SKS Infusion TT, mam nadzieję że będzie dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Właśnie zakupiłem tą Beto i także mam nadzieję, że będzie dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Mam szczególnie namyśli pompki z 2006 a zwłaszcza Infusion TT jej mocowania są jakieś dziwne czy się myle Mylisz sie Mam SKS Rookie XL rocznik 2004 i ma te same mocowania do ramy co nowe pompki SKS-a na ten rok. Bez problemu sie je mocuje, ja swoja woze juz od kilku tysiecy km przy ramie i dzielnie sie spisuje. Swoja droga polecam wszystkie SKS-y, bo made in germany zobowiazuje Jakosc jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Ja kupiłem takie coś http://www.finebike.cz/obchod/prislusenstv...kkie-xl-176.php za 32 zeta i jest godna polecenia, aluminiowa, no i fajne mocowanie i zabezpieczenie przed wypadnięciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Xsystoff dzięki, czekam aż tylko przyjdzie paczka od cykloturu i pomke zawsze będe miał na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Xsystoff dzięki, czekam aż tylko przyjdzie paczka od cykloturu i pomke zawsze będe miał na rowerze Ja tez zawsze ją mam przy rowerze pomimo dwoch bidonow. Te mocowania moze i troche dziwnie wygladaja, ale swoja role pelnia bardzo dobrze Taka mala wskazowka, jak bardzo zablocisz pompke, to od razu umyj gumki dociskajace pompke do zaczepu. Ja tego nie robilem i mi po 2 tys jedna pekla. Dopiero w sklepie poradzili mi albo od razu myc albo nasmarowac jakims tluszczem. Chociaz bez gumek zaczepy i tak trzymaja baaardzo mocno pompke, to jednak nie warto ryzykowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 To dzięki za wskazówkę niedługo napiszę czy wart było wyrzucić 23zł na tę pompke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Dzisiaj przyszła do mnie pompeczka Beto. Bardzo fajna mała i leciutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pigla Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Nasti mam pytanko do Ciebie Jak pomka trzyma się ramy ? Nie odpadnie na wertepach ? Bo jakieś dziwne mocowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Pompka trzyma się ramy za pomocą mocowania przykręconego w miejsce gdzie znajduje się bidon. A co do wypadania na wertepach- mi na razie jeszcze nie wypadła, trzyma się dzielnie Później wrzuce fotki jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Ja używam Author One, kosztowała 15 zł i działa bez zarzutu. Zastanawiam się tylko czy można mocowanie do niej przyczepić pod koszykiem na bidon. Tzn nie wiem czy nie zgubię i pompki i bidonu razem z koszykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Ja mam Specialized Airforce 2 niepolecam rozleciał sie szybko a w Ski Teamie nie chcą przyjac reklamacji!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.