nieca Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Witam się na forum avid juicy 3 - tył. "chyba" mi cieknie na tłoczku, tzn po naciśnięciu hamulca na tłoczku robi się rosa i hamulec słabo trzyma. Pytanie: czy to tłoczek czy uszczelka? Po rozkeceniu zacisku na dwie części nie wiem jak wyciągnąć/podważyć tłoczek - mocno siedzi. pozdr GN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Temat przerabiany wiele razy. Tłoczek musisz wypchnąć np kompresorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieca Napisano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Temat przerabiany wiele razy. Tłoczek musisz wypchnąć np kompresorem. aha... bo czytalem tutaj temat o "polerowaniu" tłoczka.. w sumie nie wiem co mi tam cieknie. pozdr Tłoczek musisz wypchnąć np kompresorem. no nie znalazłem nic na temat wypychania tłoczka kompresorem jak to zrobić? kompresor podłączyć do założonego zacisku zamiast przewou hamulcowego ? jak go później wyciągnąć? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.