mklos1 Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Pod tym względem najbardziej rozbrajają mnie ludzie wynajmujący kwatery prywatne. Mimo że są rozreklamowani na większości znanych portali, połowa w ogóle nie odpowiada na mejle, normą jest 2 dni, a zdarzają się czasami kwiatki potrafiące po ponad tygodniu odpowiedzieć, że miejsc nie ma... Lepiej późno niż wcale, ale chyba w takim wypadku lepiej by było w ogóle nie odpowiadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob99 Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Czytając wątki zdałem sobie sprawę, że mój poprzedni wpis znalazł się w niewłaściwym dziale. Ten jest po prostu idealny. Powtarzam więc, co tam napisałem. Oferta z Lidla: Biegamy. Genialny opis butów: http://www.lidl.pl/p...erta.htm?id=422 Marketingowcy przeszli samych siebie. Napisano o butach: "System kontroli trakcji" . To prawie jak w moim samochodzie. Obśmiałem się jak norka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Jestem fanem "Taśmy LED" mocowanej do buta. Genialny wynalazek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komuchomor Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Ten system kontroli trakcji ma zaskakująco odkrywczą nazwę "Traction Control". Tajemniczy materiał z kolei zawsze musi się nazywać "Cośtamtex" albo po prostu "Tex". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Mój kuzyn kolejny raz mnie rozbroił swoją pamięcią i mądrością Oryginalny cycat :F z oryginalną pisownią: "koles pokazywal tylna lampke co sam mocniej zapalal lub scienial a te co mieli na przodize to byly led mowil firma chyba mobiles lub midland szkoda z enie podjechalem do niego bby mi zamowil" Bo był na jakimś dniu bez auta w Tczewie, ehh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komuchomor Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 · Ukryte przez Fenthin, 21 Września 2014 - Brak powodu Ukryte przez Fenthin, 21 Września 2014 - Brak powodu W sumie to nic, można usunąć ten post. Odnośnik do komentarza
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 kontakt, zapytanie o oferte droga mailowa jest o tyle bezpieczniejszy dla kupujacego, ze ma sie czarne na bialym co , gdzie i za ile sie kupuje. pytajac przez telefon mozna dostac nieprawdziwe informacje. i dla tego wole pisac do sklepow niz tylko do nich dzwonic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Piszecie o tym, że sklepy ignorują i nie odpisują na maile. Ja napisałem maila z konkretnym pytaniem do Author.cz i odpowiedzi się nie doczekałem. Napisałem po słowacku, żeby nikt nie wytłumaczył się barierą językową.To pewnie się obrazili skoro to czeska firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Zbieżność tych języków to zapewne jakieś 90%, nie jest problemem dla Czecha zrozumieć słowacki, a ja po czesku nie piszę. Nie widzę powodów do obraz, biznes to biznes. A pochodzenie firmy Author jest mi znane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ciekawszy absurd, który słyszałem w życiu: twierdzenie Pani z TWR na ul. Długiej 52 w Krakowie (ponoć mówi Race Face w ciekawy sposób ), że kominy do blatów z otworem na imbusa (jak poniżej) nie da się wyprodukować i nie da się ich pewnie dokręcić, gdyż gwint jest znacznie krótszy niż w tradycyjnych.W swojej korbie FC-M770 mam śruby i kominy na imbusy ze stali (amelinium akurat nie mieli w Bikershopie) - blaty nie odpadły, śruby się nie poluzowały ani razu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ja u siebie też mam na stalowe na imbus. Jest to chyba najlepsze rozwiązanie jeśli chodzi o kominy. Nie trzeba się bawić z śrubokrętami i innymi wynalazkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komuchomor Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 @Shuvv, aż się przejdę i zapytam o coś z Race Face. Co oni produkują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Nowe korby Shimano mają kominy z ząbkiem, który zapiera się o małą szczelinę na krawędzi otworu w zębatce. Komin na imbus chyba jednak lepszy, bo przy każdej zębatce się sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Co oni produkują? Race Face? Korby, rzeczone śruby i tradycyjne kominy wymagające tego niezastępowalnego klucza, suporty, blaty, mostki, kierownice, stery, sztyce, chwyty, ciuchy...Pani nie wymawia "ł". Nie mogę się doczekać relacji. A pan czuje się jak kierownik zakładu za czasu poprzedniego systemu - gdy dowiedział się ile ważę, to wypominał przy każdym pytaniu o jakąkolwiek część z limitem wagowym. Praktycznie jak pan na włościach. Tym sposobem nie wystawił sobie dobrego świadectwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komuchomor Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Oooo, to się akurat dobrze składa. Potrzebna mi korba w miejsce obecnej prowizory. Jutro się wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eftrzy Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 · Ukryte przez Fenthin, 22 Września 2014 - spam Ukryte przez Fenthin, 22 Września 2014 - spam A co ma "race face" do nie wymawiania ł? Odnośnik do komentarza
djzatorze Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 · Ukryte przez Fenthin, 22 Września 2014 - spam Ukryte przez Fenthin, 22 Września 2014 - spam Chyba chodziło o wymawianie Ł zamiast R, czyli Łejs Fejs Odnośnik do komentarza
Shuvv Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 · Ukryte przez Fenthin, 22 Września 2014 - spam Ukryte przez Fenthin, 22 Września 2014 - spam Łejs Fejs Pani wymawia "L" zamiast "Ł" - tak jak ludzie z krajów byłego Związku Radości.Race Face w jej wykonaniu - to dopiero zagadka... Odnośnik do komentarza
lucass3 Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 · Ukryte przez Fenthin, 22 Września 2014 - spam Ukryte przez Fenthin, 22 Września 2014 - spam ehh, macie zabawę jak dzieci z przedszkola. Żal czytać takie posty. Odnośnik do komentarza
djwiocha Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 · Ukryte przez Fenthin, 22 Września 2014 - spam Ukryte przez Fenthin, 22 Września 2014 - spam A ja się jąkam, i co? Na śmiejących się mam najzwyczajniej w świecie wyj*****ne bo najwidoczniej nie dorośli do pewnego poziomu. Ale jak walnę jakiegoś ostrego combosa to sam mam czasem polew z siebie Odnośnik do komentarza
Fenthin Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Temat odrobinę posprzątałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 plus dla pana powyżej!!żeby OT nie było, na warsztat ostatnio zachodził do nas pan męczyd*pa.. część jego herezji-słabo naciągnięty łańcuch=rower nie ciągnie, napięty jak struna aż trzeszczy=dobre przełożenie mocy-łańcuch smaruje wd-40, bo tak na obrazku narysowali (brak odpowiedzi na pyt czy jak ma na maśle narysowany chleb, to z bułką już nie wolno go używać)..obręcze zac2000 są lepsze niż wszystkie oczkowane, kapslowane, od mavica, bo są DISCi wiele wiele innych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaldd Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Świetnie zbudowany rower na ramie torowej http://allegro.pl/rama-torowa-tenfour-torro-koza-57-ostre-kolo-fixed-i4619624906.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venec Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 O matyldo, co to za paskuda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Co on na tym rowerze robił, ze boxxera wsadził??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.