Bartek3033 Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 3,5 kilo ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Do tego tematu nadaje się wręcz ten link: http://www.youtube.com/playlist?list=PL3492D6D6BF63297B Pan znany i wielokrotnie wspominany w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Pan znany i wielokrotnie wspominany w tym miejscu. Ostatni film podlinkowany w temacie to nic przy komentarzach tego pana pod nim Witaj, nie wiem ja jestem osobą co robi 12 000 km rocznie rowerem ale nie ekspertem. Ja mam opony zwykłe 1,5 o zwykłym bieżniku na każdy typ drogi i jakoś dają radę a rowerem wszędzie włażę. Na szosę lepsze gładkie niż mocny bieżnik a w teren lepszy głębszy. Ja mam pośrednie wszystko. Ludzie wydają w te rowery majątki ubierają się w stroje a jedni jadą byle czym i 100 razy dalej niż inni ci pro z wyglądu i tylko wyglądu i sprzętu. A jak inni zaczęli wytykać mu że przy takim przebiegu rocznym wygląda zbyt puszyście: hhe polecam mój 2 film - odchudzanie przez jazdę rowerem - to nie działa bo się siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 koleś ma jakiś fetysz licznikowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Tak tak tak Video Temat to jest to Ktoś próbował wycentrować koło według tego oto poradnika? http://www.youtube.com/watch?v=c2dyttvWcoc&list=PL3492D6D6BF63297B&index=71 Łebkami trzeba kręcić i wszystko będzie dobrze, pełna profeska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Zanim doczytałem komentarze na forum tutaj po pierwszym linku sam posiedziałem na YT pół godzinki, pooglądałem i poczytałem, nawet zostawiłem dwie laurki. Ręce opadają, tłuszcz w pocie, 12 tysięcy rocznie, licznik bez gumowych guzików, 18 przerzutek w rowerze, ... Już chyba przyjemniejsze w odbiorze są reklamy w TV Mango. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek3033 Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 mnie zniszczyl odcinek o obreczach . "Stożkowe" najlepsze szczegół że ktoś ma Vki, ale co tam, bierz stożkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komuchomor Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Jezusie Maryjo! Z czego się ten koleś urwał? Popełniłem to, co Przedprzedmówca: posłuchałem typa przez bite 30 minut. Nigdy nie oglądałem równie nudnego i zarazem śmiesznego filmiku. Najpierw gość mówi, że nie powinno się kupować plastikowych pedałów, a w tle i na innych filmikach widać jego własny rower z takimi właśnie pedałami... Ramy cro-mo jako największy kit w rowerze trekkingowym... Miękkie siodełko na długie trasy... Opona zwijana cięższa od drutowej... Czynnik PSI, poroże rowerowe, przód roweru, wcisk miękkości żeby ta d..... jednak nie bolała, minimetry, te pedało, łebki szprych, pompka z nanometrem... To wszystko wytrzymałem, chociaż przy pionowej instalacji rogów było ciężko. Wysiadłem, kiedy zobaczyłem, że na kilka (-naście?) innych tematów też się wypowiada, a ludzie go oglądają. Czy przyjmować księdza po kolędzie? On wie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Czy jakiś mod mógłby posty na temat tego kanału wydzielić do osobnego tematu? Bo jest kilka momentów w tym temacie jak pojawia się jakiś link który od razu wywołuje dyskusję z masą absurdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperatorus Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Koles to typowy gawedziarz, cos tam kiedys uslyszal i powtarza bez sensu. Naprawde sie usmialem ogladajac niektore filmiki orlem na jezyku polskim na pewno nie byl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 30 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 To ten pacjent nadal produkuje te głupoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardrom Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 JA nie moge! Plastikowe pedały są be! Ide moje dartmoor cookie zwrócić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 mnie zniszczyl odcinek o obreczach . "Stożkowe" najlepsze *** że ktoś ma Vki, ale co tam, bierz stożkowe To jest absurd, że nie ma stożkowych pod v-ki. Moje koła się obraziły i poszły w kąt rdzewieć. No chyba, że to nie jest obręcz stożkowa: https://picasaweb.google.com/114429717076057867312/NoweCzesci?noredirect=1#5351326184368300562 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Ja też mam stożki z Vkami, przekaż swoim obręczom, że nie są jedyne na tym świecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komuchomor Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Ja mam jedną obręcz stożkową pod v-ki, ale z cantileverami. Pięć na całym świecie, no, no, no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardrom Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Widze że nie jestem sam Również taką posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2014 LOL! Ktoś jeszcze chętny wypróbować OMO Energy Drink? "..jest siła, jest pała..." http://road.cc/content/news/128843-six-riders-hospitalised-after-mistaking-detergent-energy-drink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 6 osób hospitalizowanych - no cóż kto był w Norwegii wie, że norki wszystko łykają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Woda ma taką konsystencję, (...) że najszybciej dociera do waszych komórek. Widzisz i nie grzmisz, Panie?Widać, że pacjent nie słyszał o zjawisku osmozy a tym bardziej się o niej nie uczył. Obce są mu roztwóry hipo-, izo- i hipertoniczne. Ale trzeba mu przyznać rację - taka konsystencja, że mój szwagier nie mógł uratować swojej komórki jak wypadła mu z ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 I pewnie pije jeszcze "destylowaną" źródlaną Oazę. O izotonikach coś tam dzwoni ale nazywane są "jonizowaną wodą". A napoi gazowanych nie co co kupywać bo trujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedalarz Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Dla mnie absurdem jest to, że wypowiedzi takiego speca od ditetetyki, który nie jest w stanie odróżnić energetyka od izotonika, mają parokrotnie więcej wyświetleń niż filmy zawierające faktyczną wiedzę i przydatne porady. Niech żyje internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Chwila chwila. Jeżeli się nie mylę, to ta zielona oaza, którą trzyma w ręce, jest chyba gazowana ?? Jeśli jednak się mylę, to niech mnie ktoś poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Niech żyje internet. Jedni oglądają kompilacje pt. fail miesiąca, drudzy tego pacjenta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komuchomor Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Na filmiku jest chyba woda gazowana. Sam często na rowerze piję kompocik czy inną mineralkę, ale to ze względu na preferencje smakowe, a nie jakieś wyższe cele dietetyczne. A Video Temat oczywiście we formie. Sok bananowy wynalazł, przeczyszcza korozję i mówi z błędami ortograficznymi. Picie jest ważne, ale to, co potem z człowieka wychodzi, również ma znaczenie... Przygotowujecie rowery na sezon? A o sanki dbacie? http://www.youtube.com/watch?v=RF0A1ZHoyDM O wybaczaniu zdrady (w kategorii "podobne filmy" po prawej stronie wyświetliło mi się "jaki wybrać worek treningowy"; sądzę, że przypadków nie ma): http://www.youtube.com/watch?v=BTl-7G5AflU&list=UUip89UQzqxJIgpHJijrcXDg ...i dżemik na deser. Dżemik? O nie! DRZEMIK. Drzemy som zdrowe. Majsterkowicz, wędkarz, zielarz, kucharz, informatyk, teolog, urolog, politolog, psycholog, hydraulik, dietetyk, rowerzysta, ekonomista, pingpongista, webmaster... tylko wróżbity brakuje. Zgłośmy go do Nobla, niech się chłop nie marnuje na YT. Dla mnie absurdem jest to, że wypowiedzi takiego speca od ditetetyki, który nie jest w stanie odróżnić energetyka od izotonika, mają parokrotnie więcej wyświetleń niż filmy zawierające faktyczną wiedzę i przydatne porady. Niech żyje internet. Demokracja w natarciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Ale hajs z youtuba się zgadza. Pewnie juz parę tysi mu wpadło za nagrywanie tych glupot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.