bartnik Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 @@meping, czy ty i meping z pl.rec.zeglarstwo to ta sama osoba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meping Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Innego nie znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 To, że LG nie mają wbudowanego słownika języka polskiego, też jest w sumie niezłym absurdem. Hehe, mam LG sprowadzane z chin to pewnie dla tego:) Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Sory za off ale czy to mozliwe ze w w jednym amorze sa dwie sprezyny: u turn i dual air? Na 99proc wydaje mi sie ze nie. EDIT: Juz ogarnalem ze jednak jest to mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Tak po prawdzie Air U-Turn jest wariacją na temat Dual Air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Zgadza się;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 perełka z naszego forum - dyskusja co poradzić na skrzypiące pedały Zamieniłbym pedały stronami - jak skrzypienie przeniesie się na drugą stronę będzie jasna odpowiedź co jest winowajcą... Hmmm a one nie są dedykowane na prawą i lewą stronę? Czy to nie robi? Pedałów nie da się zamienić stronami Dać się da tyle że będą się odkręcać. ....umarłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 perełka z naszego forum - dyskusja co poradzić na skrzypiące pedały To wcale nie jest zawsze absurd W mojej korbie mogę sobie do woli zamieniać pedały bo mam 2 takie same http://www.forumrowerowe.org/topic/164212-lewe-ramie-korby-z-prawym-gwintem-i-prawy-pedal/ I dzięki temu znalazłem pierwsza zaletę tej korby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 To chyba tutaj świetnie pasuje. :lol: http://www.wykop.pl/link/2061248/rowerzysta-bez-reki-dostal-mandat-policja-przeprasza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Nie wiedziałem gdzie to umieścić. http://olx.pl/oferta/scott-2012r-rock-shox-shimano-CID767-ID6lc8x.html Zapytałem sprzedawcę jaki to model amorka, jaka rama ,model. Taką dostałem odpowiedź: Amortyzator ROCK-SHOX Dart 2,Hamulec przedni ARTEK , co chodzi o model to niemam pojecia rowerek został sprowadzony z USA siostra go przywiozła i miała na nim jezdzic ale juz 2 lata stoi nieuzywany Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 @up Mam wrażenie, że chciał powiedzieć "Rower ukradłem, ale nie wiem co ukradłem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Zaś ja mam wrażenie, że "napisałeś co wiedziałeś, a że nic nie wiedziałeś, to napisałeś, co napisałeś" i powinieneś ograniczyć swoje zapędy do spamowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Naklejki są z allegro. Rower był malowany. Wolnobieg jest najtańszy chiński z allegro. Łańcuch to samo. Rower jest po budżetowym remoncie, koło scotta może stał pod jakimś sklepem. Amorek przedni to na 99% zoom. Tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Więcej info: https://www.facebook.com/trojmiastopl/photos/a.159295267429252.47375.155607301131382/916631141695657/?type=1&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marudaXL Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Chce się dostać do "top ten" na bikestats? (Pozdrawiam bikestats, jak mam chandrę to czytam Wasze blogi i zaraz mi mija. Szerokiej drogi! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Po prostu średnią sobie poprawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 A może po prostu w bagażnik się nie mieści? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Taka mała perełka: http://allegro.pl/rower-szosowy-bh-bikes-idealny-i4393113681.html Nigdy nie spawana rama, 7kg na sorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 moze chodzi o to, ze rama na sorze warzy te 7 kg. bez dodatkowego osprzetu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Bez papierów, z zagranicy ... może i perełka ale lekko trefna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drnopl Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 A potem placz i lament gdzie sa nasze rowery... Niemalze ze sznurowka spieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duczeWW Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 drnopl, absurdalne by było przypinanie takich marketowców jakimś U-lockiem za 2 stówy Zapięcie służy w tym przypadku temu, żeby się nie przewróciły jak je ktoś zahaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drnopl Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 To jest absurdalne moze ktos kupil milion pinset sto dziwincset bulkuf w galeryjnym stolarskim, no i czym teraz powiezie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoD Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ja wychodzę z podobnego założenia, jak ktoś już wyżej opisywał - taka sznurówka ma za zadanie "ochronę" przez panem Żulem, ew durnymi dzieciakami a nie przed "profesjonalnym złodziejem rowerów". Ja swój bułkowóz parkowany pod biedrą i lidlem utrzymuję w takim stanie technicznym, żebym ewentualnego złodzieja mógł dogonić na piechotę A swojego "głównego" roweru nie zostawiam nawet na chwilę bez fizycznego z nim kontaktu, jakkolwiek to brzmi I póki co taki układ się sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.