ElDiablo Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Sznib daj na luz - każdy z nas zachwouje się jak dzieciak kupując jakąś pierdółkę do roweru i rajcując jak by podglądał sąsiadkę podczas figli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Nom, oczywiście, każdy mężczyzna jest wiecznym dzieciakiem, tylko niektórzy muszą się z tym bardziej kamuflować niż inni:) No alae robienie sobie "śmichów chichów" czyimś kosztem jest po prostu niefajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Zauważyłem, że większość wrzut tutaj kończy się kłótnią. Zwykle przez osoby z: Nie uwiera za bardzo? Ten kij od szczotki... Smutne. Więcej poczucia humoru, a nie czepiacie się wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Kiciok, sorry, ale gdzie tu kłótnię widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Kłótnia, sprzeczka, czy zwykłe czepialstwo. Wsio do jednej beczki. Także jak już pisano wyżej: Sznib daj na luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Czasem każdy ma gorszy dzień...prędzej czy później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Temat jest o rowerowych absurdach, nie o robieniu głupich żartów, także żadne czepialstwo. Z mojej strony koniec offtopu, bo się śmietnik robi. A wracając do tematu: Jak profesjonalnie przypiąć rower Jak się komuś nie chce w trasie w krzaki chodzić, taki wynalazek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 @Sznib Ale będąc zasadniczym, trzeba uznać, że to co wkleiłeś, również nie jest na temat. Bo ani to twierdzenie ani na poważnie. A już na pewno to drugie jest żartem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Chcecie absurd? Wpadam wczoraj do największego(acz nie cieszącego się dobrą sławą wśród "poważnych" rowerzystów) salonu z prośbą o przelanie mi hamulca(formula oro k18) bo mnie już nagła krew zalewała przy odpowietrzaniu(megamały zbiorniczek wyrównawczy). Proszę o przelanie i odpowietrzenie, na co serwisant robi mądrą minę - no to jest trudna sprawa... Pytam o cenę - podaje mi że 80 - 100 zł. Pytam z niedowierzaniem ileeeeee? Na co - no bo to nie jest łatwa sprawa i tyle koszuje, taniej pan nie znajdzie. Wytłumaczyłem że tyle to ja za ten hamulec dałem i sobie poszedłem. Zajechałem do nich bo mają parking pod sklepem, kolega do którego zwykle coś noszę, pojechał na etapówkę w góry, a pod innym zaprzyjaźnionym serwisem nie da się zaparkować, bo zawsze jest tłoczno. Jakoś znalazłem miejsce do parkowania. Zaniosłem Mariuszowi hamulec, wyszedłem by kupić bułkę i napić się kawy w kawiarni naprzeciw i po chwili miałem hamulec w ręku. W gratisie dostałem jeszcze sprężynkę i rozpychacz do tłoczków. Zapłaciłem 20 zł i 2 zł za parking.Korciło mnie by zanieść rachunek do pana na Lubelskiej i pokazać jakie są ceny, ale mi przeszło... no do ceny należy jeszcze dodać 2 zł za rożka francuskiego i 2,50 za kawę. No nijak nie wychodzi ani 80 ani 100 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Zapłaciłem 20 zł i 2 zł Proszę zachować stosunkowo wysoką dokładność.....a nie nam tam ściemniasz że 22 zł! Nie uwzględniłeś bułki i kawy Edit : hehehe edytowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 nom, ukryty mod czuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Safety Bike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 @Adamos.Twierdzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Twierdzenie? "Safety bike"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Oj nie znacie się Toż widać jak na dłoni że stoi od cholery rowerów a ten robi za stojak na odblaski, każdy kto sobie "bierze" jeden z tych obok, ma odbiera potem odblask. Ot i cała tajemnica została przeze mnie rozwiązana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Widziałem kiedyś podobnie oświetlony rower + cała rama była owinięta żółtymi odblaskami + kierujący - pan po 70 - cały czas dzielnie dął w gwizdek. (rzecz dziaa się w Warszawie, rondo koło metra centrum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drnopl Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 zwroccie uwage na grubosc koleczka z przymocowanymi kluczykami (i ich grubosc tez ) i porownajcie z grubuscia tego sznurka to moze jedynie sluzyc jako zabezpieczenie drzwi do lodowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Wpadam wczoraj do największego(acz nie cieszącego się dobrą sławą wśród "poważnych" rowerzystów) salonu Hehehe, to oni jeszcze istnieją (BTW, ich egzystencja przy obecnej konkurencji to jest chyba największy absurd ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hobson Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Safety Bike To nie absurd, tylko starsza wersja fazerów, podobnych jak w moim rowerze: http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=8324 Tylko że te są jeszcze sprzed epoki fizyki kwantowej, i są takie duże, bo wykorzystują mniej wydajne prawidła optyki klasycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 22 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Hehehe, to oni jeszcze istnieją istnieją i nawet mają się chyba dobrze, bo weszli najprawdopodobniej w niszę rowerów komunijnych(sądząc po ilości rodziców z latoroślami w sklepie)Niemniej, absurd totalny. Nie napisałem tego tekstu by jakoś zaszkodzić panu Czesławowi, bo nadal uważam że on zaplata koła na poziomie mistrzowskim i chyba najlepiej w mieście(ze 6 lat temu zaplótł mi tylne kółko tak, że do tej pory nie było poprawiane), ale ceny w sklepie i serwisie są zaporowe nawet jak na "usługę od ręki"... to moze jedynie sluzyc jako zabezpieczenie drzwi do lodowki mnie by to nie zatrzymało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Niemniej, absurd totalny. Nie napisałem tego tekstu by jakoś zaszkodzić panu Czesławowi, bo nadal uważam że on zaplata koła na poziomie mistrzowskim i chyba najlepiej w mieście(ze 6 lat temu zaplótł mi tylne kółko tak, że do tej pory nie było poprawiane), ale ceny w sklepie i serwisie są zaporowe nawet jak na "usługę od ręki"... Widzisz, za jakość się płaci, może hamulce też by tyle wytrzymały bez odpowietrzania i wymiany płynu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Czasami warto popytać, a nie w pierwszym lepszym dawać coś do roboty. Tak miałem ze starym kołem, gdzie było jajko + delikatna ósemka. Wszędzie 30zł około i do 3dni czekania a pojechałem na Wrocławską w Świdnicy i od ręki, zapłaciłem 10zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ja ostatnio bylem z kolegami pograc w pilke. Kumpel przypiol rower czyms podobnym jak to z biedronki. Podczas gry zgubil gdzies kluczyki. Twierdzil, ze aby to otwrzyc bedzie mu pila potrzebna. Wystarczyl lekki kopniak i zamek poszedl. Takie zabezpieczenie to golymi rekami mozna zepsuc. Juz lepiej bez zanezpieczenia zostawic. Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 To, że LG nie mają wbudowanego słownika języka polskiego, też jest w sumie niezłym absurdem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meping Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 osc koleczka z przymocowanymi kluczykami (i ich grubosc tez ) i porownajcie z grubuscia tego sznurka to moze jedynie sluzyc jako zabezpieczenie drzwi do lodowki Ja tam mam podobne "zabezpieczenie" i jestem zadowolony. Rower jest z gatunku niewyględnych, zazwyczaj stoi w domu, a jak go gdzieś zostawiam, to pod sklepem i zapinka ma na celu jedynie to, aby jakiś gnojek albo go nie zwinął dla zabawy. Poza tym.... wychodzę również z założenia, że dwa razy tego samego roweru nie kradną, a mój już raz do mnie wrócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.