Mod Team adamos Napisano 14 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Excelente! Popłakałem się ze śmiechu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Popłakałem się ze śmiechu... Dołączyłem, ale to chyba celowy żart...bo aż się wierzyć nie chce..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 ale to chyba celowy żart...bo aż się wierzyć nie chce..... Czy ja wiem, czy celowy? Tzw. Domowi Mechanicy Kanapowi naprawdę czasami potrafią mocno zaskoczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Kaseta jest tak absurdalna, że dobrą chwilę mi zajęło dojrzenie o co chodzi. Umysł takie rzeczy chyba świadomie, w obawie o własną kondycję, pomija. LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Co jest nie tak z ta kaseta? Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Kojarzysz wykres sinusa? Teraz spójrz na ułożenie koronek 5-7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Stopniowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 To na pewno jest do treningu Działa podobnie do trybu shuffle w odtwarzaczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Też chwile myślałem co autor miał na myśli ale to unikalny okaz kasety dla niezrównoważonych psychicznie bikerów co nie wrzucają po kolei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Z roweru korzystałem max 10 razy, jest w 100% sprawny technicznie, przed wysyłką zostaną wymienione szprychy oraz wycentrowane koła. Z cyklu "znalezione w opisach aukcji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 W rowerze nie ma mowy o systemie bezdętkowym, bo przecież obręcz ma dziury na szprychy. - z dzisiaj taka perełka. Oczywiście nie da się przetłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nopel Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Miałem kolege, twierdził że serwisowanie amora nie ma sensu. Że jeździ to jeździ. nie był to sountour, tylko fox 32 na qr9. Więc amor konkret.Nie serwisował. Tyrał prawie 5 lat bez serwisu.W górnych goleniach ma dosłownie wżery, przetartą anodę czy co tam foxy mają do zera. Ale dalej twierdzi, że to lipny amor, a nie wina braku serwisu przez 5 (!) lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 16 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Pościerane golenie od Pike'a: http://olx.pl/oferta/gorne-golenia-rock-shox-pike-CID767-ID6aH85.html#ec45c53701 "Są w dobrym stanie, oprócz znacznych przetarć na anodzie." W dobrym stanie oprócz tego że zepsute . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 W rowerze nie ma mowy o systemie bezdętkowym, bo przecież obręcz ma dziury na szprychy. - z dzisiaj taka perełka. Oczywiście nie da się przetłumaczyć. Nie dziury tylko otwory, to forum ma charakter techniczny (chyba) Kurde, to u mnie jakies czary sie dzieja. Detek nie mam, szprychy sa a powietrze nie ucieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 @s2power Nie uwiera za bardzo? Ten kij od szczotki... Wypij coś chłodnego, weź głęboki oddech i przeczytaj tytuł tematu, jest na samej górze. Fajny, co? A teraz spróbuj uruchomić wyobraźnię... już? ...i wyobraź to sobie, że Kolega, tak po prostu, zapomniał o cudzysłowie ("...") "W rowerze nie ma mowy o systemie bezdętkowym, bo przecież obręcz ma dziury na szprychy." - z dzisiaj taka perełka. Oczywiście nie da się przetłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adithetank Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 do ad absurbum można dodać to co jeden mod tu na forum zrobił z tematem który być może uratował by komuś życie http://www.forumrowerowe.org/topic/163694-uwaga-zabojcze-skrzyzowanie-w-gdansku/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 16 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 mod tu na forum zrobił z tematem który być może uratował by komuś życie Zapoznaj się najpierw wnikliwie z regulaminem forum (zwłaszcza punkt o prawidłowym zakładaniu tematu), a później wylewaj swoje gorzkie żale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 · Ukryte przez Fenthin, 17 Czerwca 2014 - Brak powodu Ukryte przez Fenthin, 17 Czerwca 2014 - Brak powodu @s2power Nie uwiera za bardzo? Ten kij od szczotki... Wypij coś chłodnego, weź głęboki oddech i przeczytaj tytuł tematu, jest na samej górze. Fajny, co? A teraz spróbuj uruchomić wyobraźnię... już? ...i wyobraź to sobie, że Kolega, tak po prostu, zapomniał o cudzysłowie ("...") kadargo, WOW, jestem pod wrazeniem. Chyba umknely ci 2 ktore widnieja w moim poscie. Jak szukasz potyczek, nie tylko slownych to zapraszam poza forum. Odnośnik do komentarza
put3k Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 · Ukryte przez Fenthin, 17 Czerwca 2014 - Brak powodu Ukryte przez Fenthin, 17 Czerwca 2014 - Brak powodu Kozak... Odnośnik do komentarza
kadargo Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 · Ukryte przez Fenthin, 17 Czerwca 2014 - Brak powodu Ukryte przez Fenthin, 17 Czerwca 2014 - Brak powodu kadargo, WOW, jestem pod wrazeniem. Chyba umknely ci 2 ktore widnieja w moim poscie. Jak szukasz potyczek, nie tylko slownych to zapraszam poza forum. Drogi przyjacielu. Twoje uśmiechy mi nie umknęły, po prostu Ty nie wiesz czym się różni od . Jeśli chodzi o zaproszenie na ubitą ziemię... faktycznie kozak. :lol: Odnośnik do komentarza
dovectra Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 · Ukryte przez Fenthin, 17 Czerwca 2014 - Brak powodu Ukryte przez Fenthin, 17 Czerwca 2014 - Brak powodu Jeśli chodzi o zaproszenie na ubitą ziemię tak ad absurdum nie zauważyliście zwiększenia poziomu agresji ... słownej na forum? jakoś tak wszyscy poddenerwowani, testosteron na słoneczku wzrasta? sterydów za dużo ? nie wiem.... Odnośnik do komentarza
Mod Team adamos Napisano 17 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 · Ukryte przez Fenthin, 17 Czerwca 2014 - Brak powodu Ukryte przez Fenthin, 17 Czerwca 2014 - Brak powodu Panowie (kadargo i s2power) ta dyskusja powoli staje się absurdalna...Chyba nie chcecie być bohaterami tego wątku? Odnośnik do komentarza
Fenthin Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Temat wyczyszczony z OT, wróćcie do głównego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Taka historyjka od braci Banach "I na koniec dnia rower Pawła Jumpera. Paweł mówi, że hamulce są zaiste, tylko robot czyli przerzutka tylna słabo chodzi. Ja pinkole, boję się spojrzeć na robota miłego długiego weekendu życzę !" Odnośnik ---> https://www.facebook.com/169854649735508/photos/a.171366322917674.52128.169854649735508/675433682510933/?type=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 W pełni kompatybilny z ęduro... Nawet sandał mi tutaj pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.