s2power Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Kross, ta nazwa juz mowi sama za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Kiedy rozwalił mi się wkład suportu i trzy razy oddawałem rowe na gwarancji u dilera kross'a mówiąc co się popsuło, i tak nie potrafili naprawić, a kiedy przynioasłem sam wkład, to twierdzili że nigdy u nich nie byłem. Hehe, trochę jak u Bareji: "Won mi stąd! Tu jest kiosk Ruchu! Ja tu mięso mam!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Faktycznie adamos Ale to salon człowieka który tkwi jeszcze w PRL'u i traktuje klintów jak intruzów, zwłaszcza tych młodszych od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Jest machina, full wypas, all inclusive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 To zdjęcie jest tak stare jak internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Kross, ta nazwa juz mowi sama za siebie. Jasniej wielebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 gajutrw, poczytaj forum, zwlaszcza temat pekajacych ram i podejscia producenta do sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Kielce, ul. Skrajna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikertom Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Od kilku dni, zostawiając mieszczucha na parkingu, widuję rower bez przedniego hamulca... ani szczęki, ani klamki... Ktoś ma strasznie dużą wiarę w tylną V... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Albo parcie na wagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 12 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Małolaty teraz często jeżdżą BMXami bez hamulców i szorują po podłożu butami żeby się zatrzymać. To jest dopiero głupia moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 @UP chyba że mają air maxxyyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Powitoł @Niedźwiedź - to co powiedzieć o fixed-geekach zdanych tylko na siłę mięśni albo buta w szprychy/podłoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freak78 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witam, idąc tym tokiem myślenia: Jeśli można uratować choć jedno życie, to ograniczmy dostęp do noży, zapałek (przypomniał mi się felieton z "Młodego Technika", o przeciwpożarowych zapałkach, najpierw zapala się co druga, potem co trzecia, itd. aż w końcu osiągniemy upragniony ideał...), samochodów, maszyn, aaaa nie chce mi się wyliczać bo playlista by się z tego zrobiła, w sumie można pójść dalej i zakazać, nie ograniczyć... Co do przemieszczania się, a w jakim celu wymyślono niby rower panie władzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Skąd wziął się ten plakat i co to za kampania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 13 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Mi się wydaje ze chodzi o to że na rowerze można się włączyć do ruchu bez żadnych uprawnień, w wyniku czego sporo osób jeździ nie mając pojęcia o przepisach, stwarzając zagrożenie dla siebie i innych uczestników ruchu. Wg. mnie to raczj jest "nie halo", ale cóż, taki mamy klimat w naszym kraju raju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 To jakiś prześmiewczy plakat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 A może chodzi oto, że należy kask zapinać? Przecież zapięty kask sam nigdy nie spadnie z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekm Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 http://www.accidentlawyerinbrooklyn.com/tag/bicycle-accident-lawyer/ http://simmsandassociates.com/bicycle-accident-injury/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Tak właściwie to chodzi o: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.684622521577191.1073741835.367044710001642&type=3 i kwestię dostępu do broni palnej przez obywateli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mars27 Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Dzisiaj kolega w rozmowie ze mną uparcie twierdził, że najlepszy rower do downhillu, freeridu itp. to rower sztywny, ponieważ wg. niego amortyzowana rama może spowodować złamanie kręgosłupa, bo cała energia skoku idzie w tą ramę -.- rama musi być sztywna i tyle, bo inaczej gdy damper się ugnie to można zjechać z roweru. Nawet widelec musi być sztywny, może jakiś z małym ugięciem, bo o większym skoku się za bardzo uginają i trudno zapanować nad rowerem. Na nic moje próby tłumaczenia że amortyzacja zwiększa przyczepność obu kół, tłumi oddziaływanie na ramę aby nie pękła, że to zwiększa wygodę i bezpieczeństwo (amortyzowana rama łagodzi wstrząsy które przyjąłby kręgosłup co czuć przy hardtailu, a dobry wideł pochłania prawie wszystkie drganie które poszłyby w ręce, przez co można normalnie i pewnie trzymać kierownicę). On wciąż był przy swoim, a na mój tekst że chyba wszystkie dobrej klasy rowery do skoków i zjazdów to fulle, odpowiedział że to tylko dla picu, że tego tam nie powinno być i tyle, bo on ma kolegę zjazdowca, który mówił mu że rama musi być sztywna (raczej temu koledze chodziło o sztywność ramy w sensie dobrej kontroli a nie braku amortyzacji a mój kolega tego nie załapał). Twierdzi że siedział (tylko siedział) na takim rowerze nie raz i wie o nich wszystko. Nie miałem ochoty się dalej spierać. Jeśli tkwię w błędzie, poprawcie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 @up tl;dr ale po pierwszym zdaniu śmiechłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Daj mu fulla i jakiegoś sztywniaka - ale nie w sensie HT tylko ze sztywnym widelcem i niech zjedzie po jakiś paru małych hopkach, tylko najpierw na fullu bo jak zrobi to na sztywniaku może nie być w stanie wsiąść drugi raz na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.