Kiciok Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Spoko, mam wujka, który do starych klocków, które miały taką metalową ramkę (archaiczna wersja klocków v-brake z wkładkami) dociął sobie klocki z opony samochodowej, zrobił taką okładzinę. Ma je już kilka lat, na stalowej obręczy tak jęczą, że klaksonu nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Smarujesz, nie hamujesz . Kto hamuje - nie wygrywa ... przyjemniej w 4x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 27 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 - ano Panu właścicelowi piszczały ...usłyszałem - no i ? - ano podlał je WD 40. Pochwalił za brak pisku, tylko cosik "nieco gorzej" mu rower zaczął hamować... śmiechem, żartem ale braciakowi tak doradzili w jakimś warsztacie samochodowym po sąsiedztwie w stołycy Wg pana to tłoczki się przycinały...Młody psikał WD-kiem po każdym deszczu.Nie pomogło nawet przełożenie do mojej zjazdówki i kilka zjazdów z Kazurki, klocki poszły zdechnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andybike Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Mi kiedyś sąsiad doradzał abym szmatką nasączoną olejem przetarł obręcze kół. On zawsze tak robi i mu dzięki temu nie rdzewieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Ostatnio usłyszałem rozmowę o polewaniu tarczy hamulcowej RedBullem....żeby piszczała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Dżizas, tak czytam i nasuwa się 1 wniosek...... - ależ niektórzy ludzie mają zorane pod kopułami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Po prostu tak to już jest że Polak każdy pomysł jest w stanie ulepszyć i dopasować pod swój zamysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Widac, nie tylko w rzadzie mamy idiotow. Potem sie dziwicie,ze kraj i gospodarka leza. To tylko skutek tym podobnych dzialan w innych dziedzinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Każdy wątek dobry aby pokazać jaki jestem antyrządowy bojownik. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 kadargo, nie. Kazdy watek dobry by uswiadamiac ludzi gdzie zyja bo ta swiadomosc w Polsce jest niestety znikoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ale to jest forum rowerowe i na przykład mi, choć pewnie nie tylko, nie pasują tu agitacje, deklaracje czy prymitywne teksty o "idiotach" związane z polityką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ja myślę, że z tą swiadomością nie jest tak źle, co pokazała ostatnio frefencja w wyborach europarlamentarnych.Problemem jest raczej brak rozsądnych ludzi robiących politykę w naszym kraju.Ale pragnę zauważyć, ze odbiegamy nieco od tematu.Tak, na poprawkę humoru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Picie wody spod własnej doopy? FEEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabudza Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Lol. Adamos co to za wynalazek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Rower czasowy z bukłakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Może do Ironman-a? http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironman_Triathlon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 E tam, od razu do ultramana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdooweq Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Tzw. woda gazowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 A ja myślałem że to żółte z tyłu to spadochron żeby tą maszynę zatrzymać na mecie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 2 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Jak profesjonalnie dobrać siodełko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 chyba lepszy taki sposob niz zaden ale czy to cos da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Powitoł Śmiejcie się, a jak poszedłem do BikerShopu/KRK obczaić ichnie BopLight Race i spytałem czy nie mają jakichś gdzieś zamontowanych żebym sprawdził jak się trzymają, to PZL(*) najpierw popatrzył jakbym poprosił o jego córkę, a później powiedział że nie i trzeba kupić, i że czarnych 130mm nie ma (*) Pan Za Ladą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 porcelanowy, rozumiem ze piszesz o mostkach? Wiesz, nie kazdy tutaj jest ekspertem od nazw a BopLightRace to nazwa wspolna dla masy produktow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Powitoł Piszę o chwytach i wiesz o czym piszę ;P Najpopularniejszy chyba pomiot BPR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Kiedy rozwalił mi się wkład suportu i trzy razy oddawałem rowe na gwarancji u dilera kross'a mówiąc co się popsuło, i tak nie potrafili naprawić, a kiedy przynioasłem sam wkład, to twierdzili że nigdy u nich nie byłem. Innym razem temu samemu kolesiowi musiałem pokoazać gdzie w rowerze znajdują się stery, bo nie wiedział o co mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.