Mod Team sznib Napisano 20 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Kolejny Maniciak, tym razem sztywny: http://allegro.pl/rower-gorski-specialized-24-nr-63-i4245255253.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 nie zebym sie znal ale cos jest nie teges z ustawieniem widelek. 180 stopni . pohva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kams Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Przywieźli i odwrotnie koło dokręcili, bo zacisk też po drugiej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Kolejny Maniciak, tym razem sztywny: W ogóle fajny ten Spec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 20 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Nie ma to jak sprzedający, który "wie" co sprzedaje. Na aukcji bokserki Endury z systemem "clickfast", służącym do wpięcia bokserek w szorty.: http://allegro.pl/spodenki-na-rower-jak-nowe-endura-40-l-i4256104646.html Wg. sprzedającego: "Wokół pasa , miejscowo wszyta jest taśma z małymi plastikowymi bolcami do których można przypiąć napy /użyteczne w mocowaniu potrzebnych przedmiotow" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 tym razem sztywny: Normalne widły mają offset, ten ma inset, no co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Mam wrażenie że "mienie" na imię Michał ma na to wpływ, na tylu ilu znam 2 jest ogarniętych Niebezpiecznie zbliżasz się tej cienkiej czerwonej linii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ciekawe czy przerzutka działa, bo na zdjęciu wygląda jakby się opierała o osłonę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drnopl Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Jak nauczyć bajtla śmigać na kole No i wynalazek który jest połączeniem hmm no nie wiem nawet co tutaj napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 http://allegro.pl/mtb-iti-niezniszczalny-jakosc-gwarancja-i4253731915.html . a zwlaszcza kawalek o siodelku : ,, W rowerze znajdziemy siodło dzięki, któremu dłuższe wycieczki nie będą dawały się we znaki.'' siodelko przydatna rzecz . pohva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Dzwoniac ostatnio do najwiekszego w regionie swietokrzyskim centrum rowerowego i pytajac o najzwyklejsza oliwke do przewodu hamulcowego facet odpowiada ze niestety ale takich drobiazgow nie maja na sklepie. Ja wrecz zszokowany mowie dalej, ze skrocilem przewod, no i potrzebuje takiej oliwki, wiec jesli maja na serwisie to ja chetnie odkupie, na co facet wypalil ze niestety ale ten hamulec jest juz uszkodzony i musze go przyniesc do ich serwisu i oni sprobuja go naprawic. Boze widzisz i nie grzmisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Może nie jest to jakis mega absurd,ale śmieszy mnie sytuacja gdy jestem zmuszony kupić dętke w sportowym i standardowe pytanie brzmi: "zwykły rower?" Samo na język się ciśnie "Nie kur**,latający" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Jaka prośba, takie pytanie. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 powiedzialem jaki wentyl i jaki rozmiar koła a tak poza tym to innych dętek tam nie mają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Jaki wentyl i rozmiar koła? A szerokość sprzedający ma wyczytać z oczu? Potraktowałbym Cię tak samo, bo skoro nie podajesz szerokości, to pewnie laik, to zapytam, czy zwykły rower, bo i tak większość na pytanie "jaki rozmiar?" odpowie "panie, ja nie wiem, 26 ma być"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 http://www.aliexpress.com/item/SecurityIng-8000LM-7-x-CREE-XM-L2-LED-Temperature-Control-Special-Design-IPX4-Waterproof-Bicycle-Light/1850324617.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Pierwsze skojarzenie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Komentorze na BS "Przedni hamulec sprawdza się powyżej 30 km/g, poniżej nie ma sensu, oczywiście ma sens z punktu widzenia producentów i rynku - dodatkowe klamki, klocki, hamulce sprzedane." "Praktycznie nigdy nie używam przedniego, a jakieś 35kkm w życiu przejechałem..." "Czyli tyle ile przeciętny amator w 3 sezony. Szału nie ma, ale powinno wystarczyć, żeby opanować podstawy jazdy na rowerze. " "35kkm bez żadnego wypadku też nic nie znaczy?PS. w moim podstawowym rowerze (Krossie GA) mam wciąż oryginalne klocki hamulcowe, także z tył. 13 lat i ponad 31kkm ... :)" "Gdybym jeździł po górach, albo bardzo szybko, to bym założył, a tak, to wystarcza mi tylny.Wygląd i tak jest wątpliwy, więc przynajmniej zszedłem z wagi" To tylko komci z tej jakże owocnej dyskusji Kto im dał internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PjeseczeQ Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Oj tam, w kilku miejscach 'k' się wcisnęło drugi raz pod wpływem niezwykłego uczucia płynącego prosto z makrokesza po 35 km, a ty się czepiasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Praktycznie nigdy nie używam przedniego, a jakieś 35kkm w życiu przejechałem Już samej tej kwestii widać z kim mamy do czynienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 http://allegro.pl/canyon-yellowstone-al-5-9-2014-29-cali-4100-zl-i4239378732.html Spoko rower, ale lepszy opis Trochę niechodliwy rowmiar... Rozmiar ramy : Według producenta rozmiar XL, czyli dokładnie 56 cm - 22 cale. Rower idealny dla osób mających 175 - 200 cm wzrostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Dzisiaj byłem w zaprzyjaźnionym na tą chwilę sklepie rowerowym. Serwisują też tam "bajki". Chłopaki wskazali mi rower kolesia w wieku ok 35 lat. Nowa Merida MTB (3 miesiące). Się pytam - panowie a po kiego grzyba wymieniacie klocki w nowym rowerze?? - ano Panu właścicelowi piszczały ...usłyszałem - no i ? - ano podlał je WD 40. Pochwalił za brak pisku, tylko cosik "nieco gorzej" mu rower zaczął hamować....no i przywiózł na przeserwisowanie. AUTENTYK! Jak by mi ktoś opowiadał to bym nie uwierzył, jak bum cyk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszpk Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Z tym smarowanie to niestety często się zdarza, jak piszczy to trzeba nasmarować. Mój kolega kupił sobie parę lat temu wypasionego Gianta i dał rodzicom na przechowanie. Mamucia żeby jej nie zagracało piwnicy wystawiła rower na balkon. Teraz w sumie to tylko rama się jeszcze nadaje .... Mamusia się tłumaczy że samochody stoją na ulicy i nic się nie dzieje. Troszkę nie rowerowe. Mój kumpel pracował w ASO w Wawie. Gość odebrał sobie autko wypasione, pachnące. Przy wyjeździe z pod salonu wymusił pierwszeństwo. Samochód mimo urwanej chłodnicy i braku części przodu nie zgasł. Gość wrzucił wsteczny. Wrócił na parking, wysiadł i do rozdziawionego sprzedawcy zapytał: - Możecie to naprawić, prawda? Za 60 tyś samochód wyglądał znów jak nowy i jeździł nawet prosto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 26 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Nie smarujesz, nie jedziesz. Smarujesz, nie hamujesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Powitoł Marnować energię żeby się rozpędzić a później hamować? Hamowanie jest dla mienczaków p.s. W każdym zakładzie mechanicznym, czy to moto czy auto, jest co najmniej jedna historia o kimś komu pojazd postał pod chmurką, tarcze przyrdzewiały a właściciel psiknął WD40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.