Mod Team adamos Napisano 27 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Manitacz...? PS. dwie naklejki informacyjne (strzałka i napis "Front"), a i tak źle poskładane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 http://allegro.pl/pompka-obsys-do-amortyzatorow-i4141529634.html Medżik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Po co robić coś takiego? Już sam pas dla rowerów w takim wydaniu jest dyskusyjny - droga jest dwukierunkowa, więc nie jest to kontrapas, pas w jedną stronę nie poprawi komunikacji w drugą, a jazda dwukierunkowa po tak wąskim pasie nie będzie najbezpieczniejsza. W ogóle ruch jest tam pewnie taki, że sam wydzielony pas nie ma większego sensu, a takie meandrowanie podchodzi pod absurd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Dla kasy to raz, a dwa żeby mieć drogę rowerową do statystyk, jacy to rowerowi jesteśmy, tylko nikt nie jeździ na rowerach, bo na takich drogach jeździć się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Z tego co widzę to jest jakaś wieś - na **** droga rowerowa między wioskami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 A tam od razu nikt No właśnie to są podkampinoskie wsie, najpewniej niezbyt bogate, ze względu na ograniczenia w eksploatacji tego terenu, więc chętnych do jazdy rowerem pewnie nie brakuje niezależnie od infrastruktury. Jedyny sensowny powód do robienia takiego "pasa rowerowego" to chyba szkoła w Kaliszkach, kawałek dalej. Jednak dla tych dzieci taka ułuda bezpieczeństwa może być wręcz groźna - na drodze byłby bardziej zdyscyplinowane niż na pasie dla rowerów, co przy takich przetasowaniach prawo-lewo (jest ich kilka) może się źle skończyć. Tak swoją drogą to, dzięki linii ciągłej, dwa samochody nie mogą się legalnie wyminąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drnopl Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 @Niedźwiedź - jak widać ostro tam palili gumę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Po co robić coś takiego? Najlepszy ten zarośnięty znak EDIT: 2 zarośnięte znaki, bo dojrzałem tego po lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 @viper512 Ta pompka ma racje bytu igła przydatna do pompowania fox'a van r http://is.pinkbike.com/photo/4318/pbpic4318176.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Sama pompka nie bo co to jest 6 bar ? a i igła za gruba, jednak taki zestaw jak wyżej ja sobie zrobiłem i sprawuje sie całkiem przyzwoicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Manitacz...? PS. dwie naklejki informacyjne (strzałka i napis "Front"), a i tak źle poskładane. Ino starczy śruby na mostku zluzować, rozplątać przewód od hamulca, odwrócić koło w amorze o 180 st. i będzie hulanie. Trofeum należy się składającemu pod wystawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Widziałem dzisiaj rower z spd i nakładkami z obu stron pedałów (niestety zdjęć brak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 przy okazji tego pseudomaniacza - kiedyś o tym pisałem. Jadę sobie w Metrze z rowerykiem a tu wsiada facio w moim wieku w stroju ful profeska WKK(taki snobistyczny klub w stołycy). Rower oczywiście Merida i oczywiście z Foxem. Patrzy na mój rower i na mnie z politowaniem, kiwa tą swoją mądrą głową i wreszcie przemawia: "wiesz że masz źle założony amortyzator?" Ja mu na do że to manit, on: "to nie ma znaczenia..." jeszcze się w głowę na odchodne popukał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 mrmorty...uwierz .. u nas sporo takich perełek pomyka. I oczywiście jako "profesjonaliści" ......nie jadają Snickersów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 przy okazji tego pseudomaniacza - kiedyś o tym pisałem. Jadę sobie w Metrze z rowerykiem a tu wsiada facio w moim wieku w stroju ful profeska WKK(taki snobistyczny klub w stołycy). Rower oczywiście Merida i oczywiście z Foxem. Patrzy na mój rower i na mnie z politowaniem, kiwa tą swoją mądrą głową i wreszcie przemawia: "wiesz że masz źle założony amortyzator?" Ja mu na do że to manit, on: "to nie ma znaczenia..." jeszcze się w głowę na odchodne popukał Witamy w stolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 ja moim retro złomkiem pomazianum sprayem (poprzedni właściciel eskimos tak go zabezpieczył) i z błotnikami z butelek po coca-coli też wzbudzam obrzydzenie w Stolycy co z tego że to prawie oryginał trek 950 z wagą 11,5kg ? dopiero jak depnę to sie dziwią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drnopl Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 No to hop? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 29 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Pisze do mnie koleżka cobym doradził mu w zakupie amortyzatora. Koniecznie ma być z tłumieniem powietrznym, bo gdzieś w sieci wyczytał że to najlepsze i najprecyzyjniejsze tłumienie. Ja wywalam oczy - ktoś jeszcze robi takie widelce? Kiedyś, w czasach dinozaurów u nas na Wąwozie(bikepark w Olsztynie) jeden koleżka miał staruszka RST z takim właśnie tłumieniem, ale szybko go na dropach połamał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ja poprostu myślę że kolega niedoinformowany i zwyczajnie pomylił tłumienie z ze sprężyną powietrzną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ergonomia Koncepcyjna - level hard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 29 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 zwyczajnie pomylił tłumienie z ze sprężyną powietrzną nie, ja mu to wytłumaczyłem że powietrze obecnie działa jako medium ściskane. Nikt już nie robi tłumienia powietrznego(chyba nikt???), ale on się upierał że to specjalista mu powiedział. Zbaraniałem. Nie śledzę nowinek, więc pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ergonomia Koncepcyjna - level hard namiastka lemondki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Rogi wewnatrz kierownicy? Nie jest to zupelnie niespotykany koncept. Moze troche nieortodoksyjnie wygladajacy, ale podobno sie sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drnopl Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Tak samo jak klamki przed gripshiftami, by całkowicie odrywać rękę od kierownicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.