Mod Team sznib Napisano 18 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 · Ukryte przez Maniak, 18 Kwietnia 2014 - Brak powodu Ukryte przez Maniak, 18 Kwietnia 2014 - Brak powodu Użytkownika wyżej trzeba by banem poczęstować. Link przekierowuje na jakąś stronę z durną grą przeglądarkową. Odnośnik do komentarza
venom2000 Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 · Ukryte przez Maniak, 18 Kwietnia 2014 - Brak powodu Ukryte przez Maniak, 18 Kwietnia 2014 - Brak powodu Czy jest tutaj jakiś admin do zbanowania debila od debilnych linków do gierek? Jeżeli tak to proszę to uczynić Odnośnik do komentarza
ugupu Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 · Ukryte przez Maniak, 18 Kwietnia 2014 - Brak powodu Ukryte przez Maniak, 18 Kwietnia 2014 - Brak powodu Kamil99, przestań pajacu! Odnośnik do komentarza
Mod Team mrmorty Napisano 18 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 chłopaki kliknijta na przyszłość "zgłoś" jeśli widzicie spamera, bez dodawania komentarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 · Ukryte przez Schwefel, 27 Kwietnia 2014 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 27 Kwietnia 2014 - Brak powodu mrmorty ? Odnośnik do komentarza
Mod Team mrmorty Napisano 18 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 spamer się pojawił i wrzucał durne linki. Już posprzątane łącznie z wypowiedziami krytycznymi w jego stronę od sznib, venom i ugupu Teraz jasne? koniec OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Przypomniała mi się pewna rozmowa z szanownym użytkownikiem tego forum, który pytał mnie o amortyzator z aukcji allegro (opinia o bodajże XCT lub XCM). Kilka dni później napisał, że kupił Raidona. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że był on taki sam jak XCM z aukcji przez niego wysyłanej i Raidona kształtem nie przypominał. Powiedziałem mu to i dowiedziałem się, że to przecież to samo... (trzy kropki wyrazem pożałowania dla mojej wiedzy). Po tym jak wymieniłem mu różnice pomiędzy nimi tj. inna średnica goleni, inne ślizgi, lepszy tłumik i lżejsze dolne golenie za sprawą mg, dowiedziałem się, że jestem bananem, bogaczem i jeszcze kilka takich "przezwisk". No cóż, pośmiałem się chociaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Mialem sposobnosc rozmawiac z medalista misztrzostw polski w kolarstwie, gosc lat 56. Mowi mi ze kupil rower szosowo-terenowy, krabonowy przeceniony z 3000 euro na 2000, pytajac o typ roweru, uslyszalem ze to rower trek, mowie ze znam marke, a on ze to nie marka, rower jak sie okazalo byl marki CUBE, ale dlugo mi zajelo, zanim ta nazwe wypowiedzial po mojemu wracajac do typu roweru mowie ze jak typ trek to moze treking cross czy tam przelaj, ustalilismy ze w jego mniemaniu trek, to cross, rynek niemiecki to moze jest cos takiego jak typ roweru trek Na drugi dzien pokazuje mi zdjecie, ja mu mowie ze to rower typowo gorski, ( na fotce 29er), on na to ze rowery gorskie maja po dwa amortyzatory dopytalem tylko czy na oponach albo rowerze pisze 29er lub 29 inch, na co uzyskalem odpowiedz ze tak. Nie mialem juz ochoty tlumaczyc ze to nie jest rower szosowo terenowy Jak widac sprzedawca w sklepie, gosciowi ktory powinien sie znac na rowerach, wszystko moze wcisnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 "...dobrze nasmarowane..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Na chude lata troszkę tłuszczyku nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drnopl Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 A co powiecie na coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamF Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Mialem sposobnosc rozmawiac z medalista misztrzostw polski w kolarstwie, gosc lat 56.[...] Jak widac sprzedawca w sklepie, gosciowi ktory powinien sie znac na rowerach, wszystko moze wcisnac A może to właśnie jest sposób - zamiast "znać się na rowerach" - trzeba po prostu jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 A co powiecie na coś takiego? odpowiemy *(&*&^&%67534897634586ksdfhkjsdf_i_tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drnopl Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Fakt to też absurd absurdu ;D Niemniej jednak zarzucam z mojego serwera, kwejkowy umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 wymyślanie na silę i do tego bez sensu - środek ciężkości przez podwieszenie przeniesiony tak wysoko, że wyżej się nie da. Nie wróżę nic dobrego w razie jakiegokolwiek uślizgu. Nawet na gifie widać, że ten sprzęt "pływa" na boki (czyt. jest niestabilny - ma problemy z utrzymaniem prostej linii) reasumując - dobry przykład jak spieprzyć starą dobrą i sprawdzoną hulajnogę pragnę nadmienić że forum czytają czasem małe dzieci oraz matki z małymi dziećmi! Sugeruję używać zamiennie zwrotów: "zepsuć" "uszkodzić" itp mrmorty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Maszyna do skręcania karku w razie upadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrdi Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 http://allegro.pl/giant-terrago-2-disc-2009-i4173110675.html (opis) Kupił nowy rower bo w starym do regulacji była przerzutka, chrobotało na dwóch ostatnich przełożeniach (5min roboty). jakby nie patrzeć absurd jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PjeseczeQ Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Kupił nowy rower bo w starym do regulacji była przerzutka, chrobotało na dwóch ostatnich przełożeniach (5min roboty). jakby nie patrzeć absurd jest. Chyba nie o to chodzi. Po prostu rower ma 5 lat, koleś sobie kupił nowy, a stary sprzedaje. 20 lat miał go trzymać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Udawanie uber-leszcza to celowy zabieg na allegro. Nawet specjalnie foty roweru odwróconego do góry kołami dał. Pewnie w takiej pozycji regulował napęd Tak czy inaczej 800zł, to lekko drogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 przerzutka XT do trekinga ... http://www.aldi.pl/aldi_aluminiowy_rower_trekkingowy_damski_28_48_5_1314_7125.html pohwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Nic dziwnego. Tu też jest XT: http://www.kross.pl/pl/2014/trekking/trans-solar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 XT to przerost formy nad trescia. lepiej, zeby dali 2xalivio niz tyl XT a przod pewnie tourney. a propos absurdu, sam taki ostatnio palnalem. sztywne widelki sztywnym amortyzatorem nazwalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Kilka lat temu Kross popełnił podobny rower: http://www.bikekatalog.pl/2009/rowery/558/Kross.Level.A2.XT/ Głupie? Głupie. Dziwne? Nie. Przerzutka stosunkowo tania, a Kowalski właśnie na nią spojrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Fenthin, fajna cena jak na rower na takim osprzecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Udawanie uber-leszcza to celowy zabieg na allegro. Nawet specjalnie foty roweru odwróconego do góry kołami dał. Pewnie w takiej pozycji regulował napęd Tak czy inaczej 800zł, to lekko drogo. cena wg. mnie atrakcyjna, i juz 900 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.