ZbyszekZmysichKiszek Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 wiekszym absurdem, od samej aukcji, bedzie to , ze ktos to kupi... ps. aukcja z samorobkami. pohwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huurat Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 a ja ostatnio oglądałem w tv jak robią rower z bambusa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toskaffka Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 · Ukryte przez safian, 13 Marca 2014 - Brak powodu Ukryte przez safian, 13 Marca 2014 - Brak powodu Wystukane z Xperia Z Odnośnik do komentarza
Mod Team adamos Napisano 13 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ja ostatnio oglądałem w tv jak robią rower z bambusa! No i co w związku z tym? To jest jakaś mega-sensacja? Niejedna rowerowa marka się tym zajmuje, a to jedna z naljlepszych: http://boobicycles.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 13 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Niejedna rowerowa marka się tym zajmuje Daleko nie szukając - u mnie próbowaliśmy się bawić: http://naforum.zapodaj.net/fabc02cb576b.jpg.html I nie traktuję tego jak absurdu, to jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 13 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Daleko nie szukając - u mnie próbowaliśmy się bawić: Hehe, dobre...A jak się popsuje, to można sobie w kominku napalić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 dura-ace i kaseta mtb zmieniony wozek, ciekawe jak ogarneli pantograf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 13 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 to można sobie w kominku napalić.. A w długie zimowe wieczory zgrzebać nową ramę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoJoWW Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 a ja ostatnio oglądałem w tv jak robią rower z bambusa! Proszę bardzo cudeńko z bambusa zdjecie robione osobiscie bedac w Wietnamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 drewno zawsze robi wrażenie http://www.renovobikes.com/ przykład ze stronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 S2000 a w temacie:każdy biker lubi hopki (tak, wiem stare ale jak zobaczyłem to musiałem tu wrzucić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Tak się wtrącać nie chce, bo faje rzeczy ale temat jest o twierdzeniach, ja to interpretuje jaki słowo pisane raczej, można założyć oddzielny tylko ze zdjęciami ciekawych rowerowych fanaberii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 A nie wygodniej zmienić tytuł tematu na [Rowerowe absurdy - zdjęcia, twierdzenia, historie zasłyszane, itp.]?Po co się rozdrabniać na drobne i zaśmiecać forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 18 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Można i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ciekawi mnie jak się to g...o trzyma? Ale + 5 do lansu i +100 do oryginalności się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Tamto bardziej do druciarstwa. Ostatio byłem z kolegą kubić blaty do jego korby LX i linkę i pancerz do przerzutki. Wchodzimy do sklepu, i pytamy o blaty o takim rozstawię itp.... Koleś wyciąga jakies blaty, kolega chciał blat 22 i 36, koleś mu dał 42 i 32, i mówi że to prawie to samo.... Potem dał linkę od hamulca, upierał się że będzie pasować do manetki... Pancerz też od hamulca, z innym ułożeniem zbrojenia, to by uszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Tamto bardziej do druciarstwa. Puklus kazał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Muszę przyznać, że nawet nieźle to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Dla promów, tankowców i liniowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja się pytam gdzie "dymano" w tym bajku? Albo chociaż jakiś mały agregat? W sumie dzisiejsza technologia pozwoli to zasilić z baterii guzikowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Kocham Cię! <3 KRÓL HAMULCÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.