jasinski21444 Napisano 16 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Znajomy twierdził że żeby licznik poprawnie pokazywał wysokość nachylenie itp to musi być idealnie wypoziomowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Jak ma ten na wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 16 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Znajomy twierdził że żeby licznik poprawnie pokazywał wysokość nachylenie itp to musi być idealnie wypoziomowany Czyli musi stale jeżdzić z poziomicą..he,he, he... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 16 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 No racja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikolajpod Napisano 16 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 W sumie też w temacie rowerów to czemu nie napisać Z wielu powodów musiałem wraz z kilkoma znajomymi opuścić klub rowerowy w mej miejscowości. Spodziewałem się, że prezes nie będzie zadowolony z tego powodu, ale usuwanie dostępu do forum i usunięcie ze znajomych na facebook'u (!) oraz wielki foch rozbawiły mnie do łez Dodam tylko, że nie jest to osoba młoda, a "dorosły mężczyzna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Mikolajpod to są ... chłopcy bangarang !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Swego czasu założyłem do tegoż absurdu oddzielny wątek tutaj. Kumpela mnie poprosiła, abym pomógł Jej wybrać rower na około 30-40 kilometrowe wycieczki po lesie. Udaliśmy się do sklepu i na moje nieszczęście przy wejściu do niego stały... holendry... Wytłumaczenie Kobiecie, że holender nie nadaje się do lasu jest naprawdę sporym wyzwaniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikolajpod Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Jeśli się udało to gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 zrobi 300h w roku na takim holendrze po lesie, przesiądzie się na mtbka i objedzie połowe stawki na Mazovii hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replay Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Dobrze wiedzieć na czym się jeździ, a może to nowa hybryda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Rower na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Swego czasu założyłem do tegoż absurdu oddzielny wątek tutaj. Kumpela mnie poprosiła, abym pomógł Jej wybrać rower na około 30-40 kilometrowe wycieczki po lesie. Udaliśmy się do sklepu i na moje nieszczęście przy wejściu do niego stały... holendry... Wytłumaczenie Kobiecie, że holender nie nadaje się do lasu jest naprawdę sporym wyzwaniem . Ja swojej BABIE probuje przemowic ze rower "MTB" meski gianta rozmiar 19" który nowy ponad 10 lat temu kosztowal 1tys zl jest dla niej za duzy, a ma tylko 157 cm, nie mam argumentow jak namowic ja do zmiany ramy chyba zlece kradzież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Zablokuj jakoś sztycę na takiej wysokości aby nie dostawała do pedałów powiedz, że coś się zepsuło i niżej nie da się siodła opuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 albo powiedż ze na tej ramie grubo wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 On chce tylko stracić ramę, nie żonę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 POWIEDZ TAK BABIE TO JUŻ SE NIE POJEŹDZISZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mongol96 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Przypomniał mi się kawał (nie wiem dlaczego) Jadą dwie blondynki rowerami. Nagle jedna się zatrzymuje i zaczyna spuszczać powierze z koła, z tyłu. Na to ta druga: - Co robisz? - Obniżam siodełko, bo mam za wysoko. Nagle ta druga schodzi z roweru i zamienia siodełko z kierownicą. Ta pierwsza pyta: - Co robisz? - Zawracam, nie jeżdżę z idiotkami. Absurdem dla mnie jest to, co się dzieje na Wzgórzach Dalkowskich. Na terenie rezerwatu w tygodniu wycinają drzewa, w niedzielę myśliwi polują na dziki. Nie ma kiedy bezpiecznie pojeździć. Do tego traktory ryją ścieżki i przez to wszędzie robi się błoto i koleiny. Mało to lasów jest dookoła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Prosto z kieleckiej DDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Swego czasu założyłem do tegoż absurdu oddzielny wątek tutaj. Kumpela mnie poprosiła, abym pomógł Jej wybrać rower na około 30-40 kilometrowe wycieczki po lesie. Udaliśmy się do sklepu i na moje nieszczęście przy wejściu do niego stały... holendry... Wytłumaczenie Kobiecie, że holender nie nadaje się do lasu jest naprawdę sporym wyzwaniem . Jeśli się udało to gratuluję Mi się nie udało, ale Jej Tata, czy też Brat (nie pamiętam dokładnie) tej sztuki dokonał - kupiła jakiegoś Rockrider'a wówczas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 @@rybciasum, I tak najlepszy jest zjazd z mostu tramwajowego na bulwar... jedno od drugiego odgrodzone metrowym płotem Już wycięli stosownej wielkości dziurę w tym płocie. Jakoś władzom Bydgoszczy wystarczająco wstydu było kosztem gwarancji na ten nowy most tramwajowy. Kolejny ad absurdum z Bydgoszczy: kąt nachylenia zakrętów wbrew wszelkim regułom na ścieżce rowerowej pod mostem Kaczy...Uniwersyteckim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Tam na łuku to hopka usypana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Jeszcze tylko czekać aż barierki postawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 No albo postawią zakaz jazdy na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Powitoł W projekcie do sfinansowania było 157 metrów ścieżki, a w terenie ino 140 jezd. O co wam chodzi, ślimaka mieli zrobić..? Ścieżek rowerowych nigdy za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.