Kekacz Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Słupsk wysunąłby mocną kandydaturę do "Złotej Pały 2013" gdyby nagroda dotyczyła zwykłych policjantów a nie ich przełożonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Mój ulubieniec o trekkingach http://www.youtube.com/watch?v=7qwKzp5SLhk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 no.. prawie wie o co biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jechan Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Prawie... Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Koleś wie, że dzwonią, ale nie wie w którym kościele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 A miało być bez zbędnych komentarzy w tym temacie A skoro gość nie bEdzie to trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 80 % tego filmy to bzdety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 O czym on mówił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Niektóre jego złote myśli muszę chyba sobie zapisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 "Do 7 biegów z tyłu to takie optymalne rozwiązanie by było " "Jedziecie sobie gdzieś daleko od domu i nagle wam się koronki pozrywały , korby stalowe lepsze " "Dore , XT , Avilla " "Przerzutki tak naprawde nie mają znaczenia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 boże boże... zasypmy go łapkami w dół bo to co on gada to jakaś straszna masakra jestJuż za ustawienie siodełka bym mu dał bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qr3ak Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Aż mię głowa rozbolała, ładnych lokatorów ma B... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziobolek Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Mój ulubieniec o trekkingach http://www.youtube.com/watch?v=7qwKzp5SLhk Wytrzymałem aż jedną minutę i dwadzieścia dwie sekundy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karas09 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Proszę, dlaczego trekking jest najlepszy http://www.youtube.com/watch?v=GxSWzOd-2ds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo2 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=lYLxDicN0L pewnie nigdy nie miał plastikowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 boże boże... zasypmy go łapkami w dół bo to co on gada to jakaś straszna masakra jest Już za ustawienie siodełka bym mu dał bana a szanowny Pan na to "Witam u mnie siodło jest na ruchomym ramieniu i samo dostosowuje się do postawy jaką jadę. One ma ruch aby się dopasowało do postawy." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Powitoł "oczywiście koszyczki warte polecenia to som wykonane z aluminium, karbonu ewentualnie metalu i to powlekanego metalu a nie gołego..." Aż sprawdziłem, czy od czasów podstawówki nie wprowadzili czegoś tam nowego: nope, alu to dalej metal Śmichyhihy, ale ktoś nowy naprawdę może się zafiksować w złą stronę na filmikach gościa. Sam nie jestem w stanie wyłapać wszystkich kwiatków, a coś tam się w temacie się obracam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Oto nowa definicja centrowania. http://www.youtube.com/watch?v=Zuji_VexW7w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ostatni filmik to przynajmniej jest nie na poważnie, a to co prezentuje wcześniej wspomniany to jest jakiś koniec świata Mówiąc o stalowych korbach to raczej miał na myśli zębatki, a nie ramiona? Ciekawe jak by zareagował na tę część wątku o absurdach gdyby poczytał o sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Rozmawiam ze znajomą kumpla o tym, że muszę przygotować rower powoli do zimy bo będę jeździł, na co ona: to nie masz prawa jazdy? Boziuu dlaczego tacy ludzie istnieją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karas09 Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Oto nowa definicja centrowania. http://www.youtube.com/watch?v=Zuji_VexW7w Super filmik . Trzeba sobie jakoś radzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 na co ona: to nie masz prawa jazdy? Kiedyś dokładnie o to samo zapytał mnie rzadziej spotykany znajomy, kiedy spotkałem na podczas jazdy na sąsiedniej wsi. Taka polska mentalność, że kiedyś też usłyszałem jak jedna starsza pani mówi do drugiej, że widziała nie dawno jak jej sąsiad z jakimś facetem biegają podobno tak bez sensu jak popier0013ni. Nic tylko się za głowę złapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapek67 Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Że rower szosowy potrafi pokonać większą stromiznę niż góral ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Nawiązując do jednego z wcześniejszych postów - nie wiem czy to absurd na miarę tematu ale fakt że jeżdżę w zimie dla moich znajomych na pewno jest czymś w jego rodzaju. Zeszłej zimy, przy kilkunastu stopniach mrozu przyjechałem jak zwykle na zajęcia i słyszę od kolegi "Słuchaj, my Ci się poskładamy na ten bilet komunikacji miejskiej za 1,15 zł jak nie masz, żebyś nie musiał jeździć rowerem na uczelnię" Może zimówka nie wygląda najlepiej bo właśnie taka ma być ale szkoda że nie wiedzą ile pieniędzy rocznie wydajemy na nasze hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 W takim razie staję po ich stronie bo w sumie też nie bardzo wiem. W tym roku jedyne co do roweru wydałem to ze 300zł, ale to raczej wydatki, które starczą na dłużej typu rękawiczki, bidon, chusta komin. Swoją drogą te 1,15zł to na dzień w obie strony na uczelnie ? Ja do pracy mam na rowerze 8km w jedną stronę, a miesięczny komunikacją miejską kosztuje 94zł , natomiast 3,6zł w jedną stronę. Faktem jest, że są ludzie których dziwi, to ze niektórzy dojeżdżają rowerami, jednakże póki pogoda pozwala to wolę zaoszczędzić pieniądze a przy okazji trochę zdrowie podhartować. Swoją drogą ostatnio deszcz padał, w piątek nawet taki dosyć solidny, toteż w przyszłym tygodniu pewnie łańcuch zacznie wołać o smarowanie. Mój ojciec pomimo, iż facet z głową i latami na karku, to dla niego jest nie do pomyślenia, żeby łańcuch smarować częściej niż raz na rok, i do smarowania też nie trzeba jakiegoś specjalnego smaru, tylko wystarczy gęsty smar, choćby do łożysk. Kolejny z latami i głową na karku, mój wujek, ale też towotem smaruje łańcuch. Może nie zakrawa to jeszcze na absurd, ale uważam to po prostu za dziwne. Chyba że to ze mną jest coś nie tak, że łańcuch szejkuje i smaruje jak go zaczynam słyszeć. ad1. No tak, zapomniałem jeszcze dodać ok 120zł na nowy napęd, i w gruncie rzeczy coś tam jeszcze by się znalazło. Eh, jednak nie ma co ukrywać, że rower też kosztuje swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.