ponuryrybak Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 "Glupota nie boli" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Znany sklep rowerowy na warszawskim Bemowie. Kupowałem adapter IS/PM 180 na przód. Niestety nie mieli. Poprosiłem o IS/PM 160 na tył. Sprzedawca był bardzo zdziwiony gdy usłyszał, że to to samo i będzie pasować. Uczciwie powiedział, że wymienić będą mogli dopiero za 2-3 dni bo wtedy będą mieli dostawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackout92 Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 "Poprosiłem o IS/PM 160 na tył. Sprzedawca był bardzo zdziwiony gdy usłyszał, że to to samo i będzie pasować" Może pomyślał, że liczba 180 / 160 to to samo i dlatego tak palnął. Albo nie widział w życiu niczego powyżej tarcz 160 . Tak to jest niestety ze sklepami, które mają popyt na tanie rowery i zajmują się głównie sprzedażą takich. A tarcze 180/200, to już lecą do naprawdę wysokich modeli. To coś jak Decathlon, w którym niedawno byłem. Szukałem maszynowych sterów. Żadnych takich nie uświadczyłem. A przeszukałem całą półkę . Każdy sklep celuje w jakąś grupę konsumentów, jeden w zapaleńców i tych takich już wkręconych, a drugi w początkujących, nie chcących wydawać 2 pensji na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ja tam sie mu nie dziwie, pan miczysłfff ode mnie z wieski, sprzedawca rowerów nawet nie wie jak owe rowery wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Coś o udach torowców było ostatnio?No to proszzz....Robert Förstemann PS. Ciekawe jak koleś dla siebie jeansy kupuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 To ja o nim wspominałem przy okazji tego rekordu ;P W końcu czymś musi na finiszu ten sprzęt rozpędzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Normalnie NRD: Powrót Poza tym, Hugo Boss dobrze ponad 70 lat temu rozwiązał problem spodni na grube uda... Szczególnie, że mowa tu o Niemcu Więcej nie mówię, kto chce, ten znajdzie, bo wiem, że niektórych taki żart może mocno zniesmaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 No ni cholery nie wiem o co może ci Fenthin chodzić Serio, nie kojarzę, ani mundurki mi nie pasują ich niechlubnej armii, no po prostu może za młody jestem hah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Kierunek dobry. Ale oczko czy też raczej stopień wyżej niż to, na co pewnie patrzysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 No karwasz twarz, ja Bossa mówię kojarzę tylko z garniakami i mundurami dla armii furhera. No kurczę napisz może na pw? No i żeby nie było że sam ot. To ojciec kuzyna w niemcach pracuje, kuzyn 25 lat, i ojciec dzwoni do niego że w realu jest super rower terenowy 29" dwa amory i tarcze, no to tłumaczę że to lepiej iść kratę piwa kupić niż to. Ale kuzyn się napalił i nie da sobie powiedzieć że za tyle kandsa kupi. No i teraz na ten sprzęt będzie czekał do listopada a teraz jeździ na rozpadającej się damce . Bo przecież sprzedawcy na sklepie najlepiej wiedzą, no i że niemcy i że 200 ojro po przecenie. Waga w katalogu bodajże 17kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Shootee, armia dobra, ale patrz na mundury oficerskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2013 hehe... Co było to było, historii się nie odkręci ale mundury mieli skrojone na medal. Wystarczy choćby proste porówanie J23 w mundurze Abwher'y i Sowieckim... "Wstawka większa niż zszycie" czyli szalony serial krawiecki Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sotnikov Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 hehe... Co było to było, historii się nie odkręci ale mundury mieli skrojone na medal. Wystarczy choćby proste porówanie J23 w mundurze Abwher'y i Sowieckim... "Wstawka większa niż zszycie" czyli szalony serial krawiecki Hehe a co powiesz na krój brytyjskich mundurów z okresu 2WŚ? Polecam wywiad z Palinem, jednym z twórców Monty Pythona o angielskich kompleksach względem Niemców. http://www.polityka.pl/swiat/tygodnikforum/256419,1,humor-monty-pythona.read Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedolf Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Stan's No Tires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 kto bogatemu zabroni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Mnie bardziej zastanawia jak tu w takiej sytuacji hamować przodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 mega poślizg! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Stan's No Tires Hehe dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Przypomniał mi się sprzedawca w chyba największym Rybnickim sklepie rowerowym Bike-system. Kolega podszedł do niego już właściwie zdecydowany na rower i spytał tylko czemu są w nim dętki z wentylem rowerowym (presta), a nie samochodowym (schrader). Nie dziwię mu się bo się jakoś super na rowerach nie zna a chciał po prostu łatwiej koła pompować. Mnie o to wcześniej nie spytał i tak go tknęło przy sprzedawcy. W każdym razie zdziwiło mnie wyjaśnienie: "Bo te koła w rowerach górskich mają specjalnie takie węższe dziurki na wentyle żeby były wytrzymalsze, a wentyle samochodowe są grubsze i nadają się do rowerów dla dzieci." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 "Bo te koła w rowerach górskich mają specjalnie takie węższe dziurki na wentyle żeby były wytrzymalsze, a wentyle samochodowe są grubsze i nadają się do rowerów dla dzieci."To tak jak pewien sprzedawca tłumaczył mi że Kellys to tylko rowery dla amatorów, do lekkiego zastosowania, a tylko "markowe rowery Giant" nadają się dla prosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek3033 Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ja pamietam w brzesku jak bylem w olimpie, i mówiła babka że tu są lepsze rowery, bo 'tam na dole w drugim, to jej taki sprzedali, że cały zardzewiał" a tutaj kolejny absurd, szkoda tylko że wychodzi nasza glupota, a nie sprzedawcow, i potem maja nas za idiotow...ktoś do redakcji ścigacza nadesłał taki oto film http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s6yM1nIDCmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a tutaj kolejny absurd, szkoda tylko że wychodzi nasza glupota, a nie sprzedawcow, i potem maja nas za idiotow... Tu wychodzi głupota tylko tego idioty na makrokeszu. Nikogo więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek3033 Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 no ale wiesz jak sie opinia niesie. Wystarczy jeden motocyklista bez rozumu i juz na niego mówią dawca, tak samo jak wystarczy kilku idiotów na rowerze, i mówią potem o nas niewiadomo co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Obejrzałem filmik i nie widzę w tym nic złego. Nie wiem o co to głosy potępienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.