maciej83 Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 do kajdanek pasują te same kluczyki:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Można mieć kluczyk do kajdanek a można mieć imbus do kierownicy i też całkiem szybko rower mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Biorąc pod uwagę stan roweru na tym wycinku zdjęcia (uszkodzona rama raczej średnio działający hamulec) ... to rower ma wartość mniej więcej 15 kg x 0,8 gr ... Słowem ... kajdanki zapobiegają przypadkowemu przemieszczeniu, bo kto by to ukradł ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Jednokierunkowe pasy rowerowe na poziomie... chodnika Street view Cudnie się przejeżdżało przez wjazdy do bram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ja właściwie nic złego tam nie widzę, przynajmniej bezpiecznie. Jako komuś chce się gnać to może na ulicę wskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmarcepan Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Bo to typowy przykład drogi dla rowerów do lat 5ciu. Dużo takich jest niestety, zwłaszcza na wioskach. Po tym się po prostu nie da jechać z prędkością większą niż marszu, co raczej gnaniem nie jest. Jeśli by nie robili obniżeń na wyjazdy co 5m to byłaby to całkiem przyjemna DDR, a tak to nie ma w ogóle sensu. A potem jeszcze kierowcy trąbią, że rowerzysta jedzie ulicą mimo, że obok ma 'drogę dla rowerów'. Pieniądze na taką 'ddr' to niestety pieniądze wyrzucone w błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Oto sesja zdjęciowa na DDR w Warszawie https://picasaweb.google.com/104321146266412146583/Kamera28062013# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Niestety, nie znaleziono strony. Popraw link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 To istnieją "normalne" drogi rowerowe? W mojej okolicy na praktycznie każdej są hopy co 5 metrów i czasem nie da się jechać inaczej niż stojąc na pedałach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 1 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Bo to drogi rowerowe w wersji MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Mój błąd. Galeria była nie udostępniona publicznie. Poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segate Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Kto zrobi najtaniej ten ma i potem takie kwiatki i dziury wielkosci wiadra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 @@robertrobert1, Ty robiłeś te wszystkie zdjęcia? W jakimś celu, czy tak o tylko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Zdjęcia zrobiłem w celu wymuszenia remontu na tym odcinku drogi. Trochę zabawię się w biurokratę. Jak do tej pory jezdnie są nieustannie remontowane a drogi rowerowe całkowicie zapominane. Dlaczego... bo wszelkie służby od Policji, przez straż Miejską, pożarną czy miejskich urzędasów jeżdżą ulicami i mają głęboko gdzieś stan chodników i dróg dla rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Jak byś potrzebował podpisów czy cóś - wal jak w dym.... Jeżdżę tamtędy często i cholera mnie bierze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JasiekKaczyski Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Zdjęcia zrobiłem w celu wymuszenia remontu na tym odcinku drogi. Zjedź sobie z siekierkowskiego na lewą stronę Wisły i objedź staw po lewej stronie trasy. Ten "na tyłach" Fortu Augustówka. Tam jest dopiero ekstremum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Teren znam ale bardzo rzadko tam się zapuszczam bo ta ścieżyna kompletnie nie ma najmniejszego znaczenia komunikacyjnego. To taka alternatywa dla niedzielnych rowerzystów, którzy lubią jeżdzić dookoła krzaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 ale jeśli jest to trzeba dbać a nie zapomnieć że się wybudowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Niestety ale w Warszawie wiele się robi nie z potrzeby mieszkańców ale w celu podniesienia statystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 jak już walisz biurokratów po łapach, przywal po całej linii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Pamiętacie post #380? No to skumajcie zajawkę inwestora i projektanta DDR Toruń - Unisław, którzy wprowadzili pewne "poprawki". Normalnie Magic Touch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ale co w tym dziwnego? W Świdnicy jest to samo. http://goo.gl/maps/qXYeb i jak dla mnie to jest chore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Znając polską rzeczywistość, zaraz będzie tam stała straż miejska, albo policja i waliła mandaty za jazdę po pasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Pocieszę Was, u mnie jest to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 W Świdnicy jest to samo. To nie jest to samo Już o tym pisałem - tam w ogóle nie ma miejsca dla pieszych! To w zamyśle inżynierów droga tylko dla rowerów wzdłuż drogi krajowej nr 553. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.