SKARAMANGA Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Co do szprych to polecam SAPIMY Leader Black. Używam ich od roku na tyle i 2 lat na przodzie i nie moge niczego im zarzucic. I jeszcze jeden plus to dostałem nyple POLYAX gratis. Przy większych prekościach na szutrze, i niewielkich skokach centrowałem je tylko raz, ale to była bardziej kosmetyka. Godne polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BONUS Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Z Mavic'iem jest trochę tak jak z Sony Płacisz za firmę... Wg mnie to porównywalne jakościowo i wytrzymałościowo obręcze. Mnie też w sklepie namawiają na Mavica A319 lub T224. Czy są jakies rozsądne alternatywy do trekkinga 28" aby kupić równie dobre a nie przepłacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni_King Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Mnie też w sklepie namawiają na Mavica A319 lub T224. Czy są jakies rozsądne alternatywy do trekkinga 28" aby kupić równie dobre a nie przepłacić? Jak zwykle- ACE18 lub DH19 (jeżeli to ma być obręcz do jazdy z sakwami lub pod cięższym bikerem). Pozdrówko FORUMOWICZE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BONUS Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Szprychy wziąłbym Sapima. Waga jak Championy, na wytrzymałość raczej nikt nie narzeka, a tańsze od DT. a szprychy MACH? Mi takie polecali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 a szprychy MACH? Mi takie polecali... Mi ich nie polecali - nawet w Harfie (dystrybutor) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.