homik Napisano 24 Lutego 2006 Napisano 24 Lutego 2006 Witam kupiłem na allegro oponke do dh i mam kłopot ponieważ przyszedła w paczce troche pogięta czy ta opona sie jeszcze nadaje do jazdy czy mam se ją wywalić ?? ma powyginane boki tak na zewnątrz i do wewnątrz :025:
Duckbill Napisano 24 Lutego 2006 Napisano 24 Lutego 2006 Po pierwsze to powiedz czy drutówka czy zwijana oponka to jest... Możesz jakieś fotki umieścić to będzie nam łatwiej wyobrazić sobie jak to wygląda (się znaczy to powyginanie) ???
homik Napisano 24 Lutego 2006 Autor Napisano 24 Lutego 2006 NO to jest taka oponka http://www.allegro.pl/item87555006_opona_d...etka_wawa_.html ta sama chcę ją założyć ale nie wiem czy można :034:
Schwefel Napisano 24 Lutego 2006 Napisano 24 Lutego 2006 Duckbill'owi pewnie chodziło o zdjęcie twojej pogiętej opony. Według mnie można śmiało na niej jeździc jeżeli splot nie jest uszkodzony.
homik Napisano 24 Lutego 2006 Autor Napisano 24 Lutego 2006 Oki thank's jutro założe najwyżej ją sprzedam na allegro spowrptem jak coś nie tak będzie
cookiesrulez Napisano 24 Lutego 2006 Napisano 24 Lutego 2006 Załóż, napompuj, jak wtedy będzie jakieś bicie albo pogięte ścianki to znaczy że była uszkodzona i powinieneś się burzyć do sprzedawcy.
teddo Napisano 25 Lutego 2006 Napisano 25 Lutego 2006 Mi też z allegro przysłali drutówkę Kendę do mieszczucha całkiem nieźle upchniętą. Na początku trochę się przeraziłem, była taka jakaś dziwnie rozpłaszczona, ale założyłem ją szybko na koło, dopasowałem i napompowałem na maksa żeby się ułożyła na obręczy, postała tak kilka dni i wszystko jest już ok. Miałem troche szczęścia, ale wiecej gum "na odległość" nie kupię, bo sprzedawcy to sie z pakowaniem zbytnio nie certolą, a przy oponach to szczególnie ważne.
DENI Napisano 25 Lutego 2006 Napisano 25 Lutego 2006 kupilem druciane methosy,przyjechaly zlozone na 4 czesci ale po napompowaniu - smigaja caly czas, i 0 problemow a kilometrow juz 3tysiace teraz dostalem kevlary - wiadomo jak zlozone - bok wygladal dziwnie,jakby zagiety ,ale po nalozeniu i napompowaniu - smiga
PoleK Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 heh ja tez zamowilem te oponki tlyko ze od innego czlowieka ( tez na allegro) za 39.99 i przyszly zapakowane w karton wieeeeeeelki:) taki ze oponki lezaly w nim naturalnie:D wiec nie mozan mowic ze sprzedawcy sie nie "cackaja" z pakowaniem:) pozatym mozna zakladac pogiete oponki:P sam kiedys zakladalem taka DEBICE(za cale 20zl:D no dobra nie cale bo tak dokladnie to 18:P) i bylo ok wszystko sie poukladalo.. P.S. jezdzilem na tych oponkach cale 3 dni(wiem ze malo ale taka pogoda:D) i musze powiedziec ze sa bardzo OK:D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.