smutas Napisano 15 Lutego 2012 Napisano 15 Lutego 2012 Od jakiegoś czasu szukam roweru do 1300zł typu cross. Znalazłem kilka typów odpowiadających moi kryteriom, ale nie znam się bardzo na osprzęcie i wolałbym zapytać, żeby jakiegoś bubla nie kupić, podobają mi się te rowery: Merida Crossway 40-V 2011 - mój faworyt. Wheeler Cross 1600 M 2010 - nic o nim nie mogę znaleźć. Kross Evado - nie wiem, która wersja lepsza 1.1 czy 1.2. Wpadł mi dziś w oko jeszcze ten Kross, ale to już MTB, też może być bo lubię czasem po lesie poszaleć, wart tej ceny? KROSS HEXAGON V4 XC DISC MTB - HYDRAULIKA export (2094880560) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Może macie jeszcze jakieś inne propozycje?
matt91 Napisano 15 Lutego 2012 Napisano 15 Lutego 2012 jeśli chodzi o rowery MTB do 1300zł to sam w tym temacie siedzę od kilku dni i czytam różne fora, między innymi to i ludzie polecają Krossa Level A2. Mnóstwo opinii w necie. Podobno w tej cenie ciężko o coś lepszego oczywiście z nowych rowerków. Co do rowerów crossowych to się nie wypowiem. jeszcze zapodam przykładowego linka:) http://www.mudserwis.com/kross-2011-level-a2-p-1393.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.