Skocz do zawartości

[1000zł] MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jestem nowy na forum i chcialbym was prosić o porade..więc chciałbym kupic coś do jazdy po lesie,skoków interesuje mnie ten rower

post-149211-0-22934600-1329253002_thumb.jpg

co wy byście na jego temat powiedzieli ?

czy za 1100 zł sie opłaca.?

a jeśli nie co wy byście mi polecili za tą cene(prosze odrazu o linki) ?

i czy na tym rowerku na zdjęciu mógłbym poskakać czy raczej nie ?

chciałbym coś fajnego z dobrym amorkiem :)

Z góry Dziękuje:)

Napisano

Prosiłbym o więcej wypowiedzi :/ a jesli ten nie nadaje sie do lasu to jaki byscie proponowali ? wymogi to dobry amor z przodu . głównie chodzi mi o jazde po leśnych drogach ( u mnie są zrąbane same kamienie itp.)

Napisano

a co mógłbym za tą cene wycisnąć ? cena może troche wychodzić w góre do max . 1400zł

chciałbym coś z amorkiem min. 130 mm. ;d obecnie jeździłem hexagonem v6 ;d ale chciałbym coś lepszego ;d

Napisano

a co mógłbym za tą cene wycisnąć ? cena może troche wychodzić w góre do max . 1400zł

chciałbym coś z amorkiem min. 130 mm. ;d obecnie jeździłem hexagonem v6 ;d ale chciałbym coś lepszego ;d

więc w czym mam szukać>?? . sory za napisanie 2 tych samych postów niechcąco sie klikneło

Napisano

1400 zł i rower do skakania ? daruj sobie, dozbieraj kolejny 1000 i wtedy możesz myśleć, ewentualnie poluj na sign ds2 lub coś tego pokroju

nie przesadzaj ;) można coś fajnego złożyc na używanych częściach ;)

A co do rwr który podałeś - nie nadaję się:

1. Zamiast przerzutki z przodu - napinacz.

2. Zamiast v-brake z tyłu tylko tarcze.

3. Amorek najgorszy, ale ludzie i na takich skaczą :PP

4. Manetki również sie nie nadają . . .

5 ! ! ! MASZ OPCJĘ EDYTUJ !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...