kubzys Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam Szukajki użyłem, ale opisu butów nie znalazłem więc piszę. Czy ktoś może miał do czynienia z butkami shimano mt21? Na wiosnę będę musiał kupić moje pierwsze spd'y i zastanawiam się nad tymi mt21. Szukam najtańszych butów, bo po pierwsze będę zaczynał przygodę z spd, a po drugie stopa mi jeszcze rośnie i nie chcę wywalić 300zł na buty które na następny sezon będą za małe. Więc przymierzam się do tych i stąd pytanie, jak z wytrzymałością? Jeździł ktoś na nich? Z góry mówię że będą miały przetrwać kilka maratonów mtb i oczywście normalne treningi oraz dojazdy do centrum. Z góry dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuvel Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Kup lepiej te: http://allegro.pl/wyprzedaz-buty-shimano-sh-mt41-spd-r-36-i2111066684.html Jeżdżę w nich rekreacyjnie po górach już 3 lata i są ok (rekreacyjnie nie znaczy lajtowo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatty Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ja polecam buty z decathlona. Ostatnio widziałem na wyprzedarzy za 119zł. Też jeżdżę po górach i buty nie mają lekko, ale trzymają się bardzo dobrze i przede wszystkim są bardzo wygodne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 a właśnie byłem w decathlonie i mierzyłem te buty http://www.decathlon.co.uk/mtb-5-shoe-id_8126367.html jak dla mnie są wygodne i ogólnie mi pasują. tylko jak z wytrzymałością? jeździł ktoś w nich? chyba się na nie skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Skoro noga Ci jeszcze rośnie kieruj się wygodą Może się zdarzyć jakaś wada fabryczna, ale 2 lata powinny wytrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.