daron_mtb Napisano 24 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 mam zamiar kupić nowe piasty do mojego bika a nie wiem co trzeba zrobić by pasowały itp.(poprostu jestem łysy w tym temacie) Czy są wogóle jakieś kryteria rozmiarowe piast?.....od czego one zależą. Jakie piasty mi polecicie do ramy author traction? Troche dużo pytań?.......SORRRY...hee Z góry dzięki za odpowiedzi.(BARDZO WAŻNE) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakuben Napisano 24 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Musisz wziąć pod uwage: -ilość szprych -czy jest pod kasete czy wolnobieg -szerokośc bęcenka(jaka zastosjesz kasete9-,8-,7-biegowe) -czy posiada mocowanie pod hamulec tarczowy Mozesz wiaść takze po uwage materiały z jakiego jest wykonana i lożyskowanie Do twojej ramy standardowy rozstaw czyli 135mm i ośka 10mm O złej nazwie tematu nie wspominając:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daron_mtb Napisano 24 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 O złej nazwie tematu nie wspominając:P Sorki ale co źle zrobiłem?.......mógłbyśmi powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 24 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 -szerokośc bęcenka(jaka zastosjesz kasete9-,8-,7-biegowe) Na 8 i 9 biegów szerokość jest ta sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakuben Napisano 24 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Pisałem szybk,bo sie spieszyłem i popełniłem gape:PRacja 8/9 rzedów jest taka sama:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.