Emilpe Napisano 13 Lutego 2012 Napisano 13 Lutego 2012 Witam! Czy znacie w Poznaniu serwis rowerowy, gdzie naprawdę znają się na składaniu kół, tzn. z użyciem tensometru? NIe oddam karbonowych obręczy byle komu Pozdrawiam
bartek_1990 Napisano 13 Lutego 2012 Napisano 13 Lutego 2012 Słyszałem, że niejaki Kura świetnie zaplata koła. Ma serwis, a właściwie bardziej manufakturę ( ), przy kinie Apollo. Chyba, że zmienił lokalizację, bo coś tam kiedyś wspominał. Jak będziesz zainteresowany mogę podać numer telefonu
Emilpe Napisano 13 Lutego 2012 Autor Napisano 13 Lutego 2012 Chodzi mi raczej o profesjonalny serwis, gdzie dostanę gwarancję
bartek_1990 Napisano 13 Lutego 2012 Napisano 13 Lutego 2012 Jeżeli zależy Ci na tensometrze to poszukaj oficjalnych dystrybutorów mavic'a. Każdy autoryzowany serwis powinien mieć na wyposażeniu takie urządzenie
gerus Napisano 14 Lutego 2012 Napisano 14 Lutego 2012 Rybczynski na Miodowej ciagnie pod tensometr. Sam zaplatalem kola u nich i maja sie jaknajbardziej ok.
seebcioo Napisano 14 Lutego 2012 Napisano 14 Lutego 2012 Nie wiem co i jak z serwisami w Poznaniu ale na co chcesz gwarancje w kole ?
RafalB Napisano 15 Lutego 2012 Napisano 15 Lutego 2012 Nie wiem co i jak z serwisami w Poznaniu ale na co chcesz gwarancje w kole ? Jak Tobie kiedys kapsle zaczna wychodzic z obreczy to zrozumiesz po co
seebcioo Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 Jak Tobie kiedys kapsle zaczna wychodzic z obreczy to zrozumiesz po co Ehm dla mnie to bardziej podchodzi pod jakość spzrętu, a miałem na myśli, że jeżeli koło będzie dobrze złożone to gwaranacja na nic się na da bo jak już mówiłem będzie to sprawa jakości sprzętu - czy też jego katowania
Gekon Napisano 15 Marca 2012 Napisano 15 Marca 2012 dobre zaplecenie, wycentrowanie koła to nie jest takie hop siup. jeśli są to koła dt swissa to najlepiej w Polsce (też najdrożej) naprawią, przeserwisują w obornikach w dt swissie. polecam serwis 2koła suchy las. top serwis jeśli chodzi o Poznań. narzędzia park toola, szprychy sprawdzane tensometrem, świetny, doświadczony mechanik.
julaswdx Napisano 16 Marca 2012 Napisano 16 Marca 2012 Mogę naprawdę polecić pana Romana z Murowanej Gośliny. Może i ma mały serwis, ale na zaplataniu kół zna się jak mało kto, w ty roku widziałem że zaplótł już ponad 20 kompletów kół <1400 g. Oczywiście zaplata z tensometrem, i nie słyszałem jeszcze żadnej złej opinii o nim, same dobre.
farmer Napisano 22 Marca 2012 Napisano 22 Marca 2012 Mogę naprawdę polecić pana Romana z Murowanej Gośliny. ... To jest ten serwis rowerowy na rynku w centrum?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.