Cuberider Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Kłaniam Szukam chętnych osób na wspólne zakupy w sklepach Vincere Bike Components oraz Bicyklon.pl w Vincere jak zakupy przekroczą 100 zł wysyłkę mamy gratis Jak ktoś chętny z Łodzi to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 OT Vincere Bike Components - taki ekskluzywny ten sklepik.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ja jestem chętny na kilka alu śrubek jak coś z Vincere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 ja również mógł bym sie skusić na kilka śrubeczek, tak do 30zł. z Vincere, powiedz ile ci zostało do tej darmowej wysyłki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Rafał, do kiedy czekasz z zamówieniem? Być może coś będę chciał kupić, raczej na pewno będę miał darmową wysyłkę , możemy zamówić razem, ale potrzebuje trochę czasu na zastanowienie się. Odezwę się na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 spokojnie mamy zimę jest czas do modyfikacji więc myślę że z dwa tyg i zamawiamy, obecnie mam dopiero ok. 30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 bicyklon odpada bo brak zainteresowania, natomiast chętne osoby na alu śrubki zapraszam na PW aha jak ktoś chce to mam kilka alu śrubek m5 i m6 w anodzie zielonej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 dziś już konkretnie czy są jeszcze zainteresowane osoby śrubkami z Vincere ?? Wieczorem wysyłam zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.