wiew Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Jak się wypiąłem na skrzyżowaniu to potem dziwie się czego nie mogę się wpiąć...patrze bloczek się przekręcił i brak jednej śrubki. Dostane w łodzi taką śrubkę z łepkiem stożkowym? Ewentualnie wkręt. Chyba największym problemem może być rozstaw gwintu.... Szkoda kupować nowe bloczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Przejdz sie do jakiegos "metalowego", sa to standardowe srubki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Na Łęczyckiej/Przybyszewskiego jest chyba największy znany mi sklep z art. metalowymi w tym śrubki, śrubełki, śrubstaczki...;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 tak dokładnie tam na łęczyckiej możesz sobie kupić ile tylko chcesz i do tego mają nierdzewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Po prostu byłem w rowerowych i nawciskali mi, że nigdzie tego nie dostane i muszę nowe bloczki kupić, stąd to moje pytanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 13 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Jak znajdziesz źródło to pytaj o nierdzewne, mniej problemów z odkręcaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Panów z rowerowych lepiej nie słuchać Nowe śrubki kosztują kilkadziesiąt groszy (nierdzewne). Nowe bloki Shimano 50-60zł ... a biznes musi się kręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Hej, Mogę jutro rano sprawdzić czy przypadkiem nie mam wolnych. Odezwij się na PW jak jesteś zainteresowany. Jak będę miał to Ci dam. Do odbioru będą na Piłsudskiego przy Niciarce. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Z Tomato nie mogłem się zgrać czasowo, aczkolwiek wielkie ukłony. Śrubkę nabyłem za 4 gr + podkładka 2 gr. w Leroy w manu. Wprawdzie krzyżak ale ładnie się trzyma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Wprawdzie krzyżak ale ładnie się trzyma Trzyma na dobre. Lepiej posmaruj dobrze gwinty, bo później się pożegnasz z odkręceniem tego, szczególnie, że to krzyżak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.