Skocz do zawartości

[śrubka] Szukam śrubek do bloczków w butach spd

wiew

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak się wypiąłem na skrzyżowaniu to potem dziwie się czego nie mogę się wpiąć...patrze bloczek się przekręcił i brak jednej śrubki.

Dostane w łodzi taką śrubkę z łepkiem stożkowym? Ewentualnie wkręt. Chyba największym problemem może być rozstaw gwintu....

Szkoda kupować nowe bloczki...

Napisano

Na Łęczyckiej/Przybyszewskiego jest chyba największy znany mi sklep z art. metalowymi w tym śrubki, śrubełki, śrubstaczki...;-)

Napisano

Po prostu byłem w rowerowych i nawciskali mi, że nigdzie tego nie dostane i muszę nowe bloczki kupić, stąd to moje pytanie:)

Napisano

Panów z rowerowych lepiej nie słuchać :D Nowe śrubki kosztują kilkadziesiąt groszy (nierdzewne). Nowe bloki Shimano 50-60zł :) ... a biznes musi się kręcić ;)

Napisano

Hej,

Mogę jutro rano sprawdzić czy przypadkiem nie mam wolnych. Odezwij się na PW jak jesteś zainteresowany. Jak będę miał to Ci dam. Do odbioru będą na Piłsudskiego przy Niciarce.

Pozdrawiam,

• 2 tygodnie później...
Napisano

Z Tomato nie mogłem się zgrać czasowo, aczkolwiek wielkie ukłony. Śrubkę nabyłem za 4 gr + podkładka 2 gr. w Leroy w manu. Wprawdzie krzyżak ale ładnie się trzyma:)

• Mod Team
Napisano
Wprawdzie krzyżak ale ładnie się trzyma

Trzyma na dobre. Lepiej posmaruj dobrze gwinty, bo później się pożegnasz z odkręceniem tego, szczególnie, że to krzyżak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...