Skocz do zawartości

[olej do amortyzatora] Wrocław

TFQ8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś się orientuje gdzie mogę kupić olej do amortyzatora motorex lub motul itp. we wrocławiu?

Napisano

Dzięki za informację i chęć odstąpienia trochę oleju ale zdecyduje się na kupno całej buteleczki.

Napisano

Spróbuj zobaczyć w sklepie Pod Wsk-ą na ul. Dubois. Myślę że zakupisz tam olej dużo taniej. Motorland jest autoryzowanym przedstawicielem, więc od razu ceny do góry.

Napisano

Kupowałem na Dubois w tym sklepie Motula 15W ze 2 lata temu i za litr kasowali dokładnie 48zł (jeszcze mam markerem na butli pisane) więc chyba cena ok. Nie wiem jak teraz, bo ten co mam to mi na kolejne 2 lata starczy.

Napisano

Kupowałem na Dubois w tym sklepie Motula 15W ze 2 lata temu i za litr kasowali dokładnie 48zł (jeszcze mam markerem na butli pisane) więc chyba cena ok. Nie wiem jak teraz, bo ten co mam to mi na kolejne 2 lata starczy.

Tak wlasnie.. tez mam jakis Motorex od nich.. ;) mega oldskoolowe sa te dwa sklepy obok siebie ;)

Napisano

No to w środę tam zawitam to może coś będą mieli bo amor rozebrany i czeka na olej.Serdeczne dzięki za informacje :thumbsup:

Napisano

W sport profit na kleczkowskiej sprzzedają olej motorexa na "setki", tylko trzeba przynieść swoją buteleczkę. Nie pamiętam jak to wychodzi cenowo.

Napisano

Kupiłem motula na łokietka w motorowym za 45zł,dzięki za wszelkie informacje z waszej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...