Avalanche Napisano 23 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Jestem ciekawy opini o tym sklepie. Troche mnie zdziwiły niskie ceny jak byłem na stronce www.bike-center.pl. Chciałbym wiedzieć czy ten sklep jest sprawdzony i czy warto coś tam kupić? thx za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 23 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 kupowalem tam amora dla kumpla - duke i przerzutke - xtr zero problemow szybka przesylka sprawdz tez bikestacja.pl ceny ciut mniejsze, dzisiaj dostalem kasete xt + lancuch xt czekalem 5 dni,ceny 155+65 - ktos przebije ? pozdrawiam ps.w bike-center nie kupuj w opcji 'kaseta + lancuch' kasety xt z lancuchem xt lub xtr kupujac oddzielnie w dziale 'kasety' i 'lancuch' wyjdzie taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzer Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 kupowalem tam rogi wcs i wszystko ok... szybka przesylka i dobry kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Hamulce z klamkami Avid SD5 - wszystko OK, szybja wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 26 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Też nie narzekam, kupowałem pedałki M520, Avidy SD5 i teraz mam na oku rogi WCS bo za 48zł to aż żal nie skorzystać. Polecam ten sklep tylko asortyment moglby być szerszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KONAbiker Napisano 27 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 W pełni zgadzam się z przedmówcami. Kupowałem w nim manetki lx, przednią przerzutkę xt i hamulce deore 525 i 535. Zero problemów, szybka wysyłka. Sklep godny polecenia. A jeżeli chodzi o negocjacje cen, to polecam arnika. Czasami można tam wytargować coś tak tanio, jak w żadnym innym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_rambo_* Napisano 17 Marca 2006 Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 bike-center polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 he zobaczcie sobie co Pan sprzedawca jaki hojny i jaką przecenę zrobił na Radony, rowerki są sporo poprzeceniane :wink: szkoda tylko że nowa cena jest taka sama jaka była na początku sezonu kto nie wie ten się nabierze, a sprzedawca nic na tym nie straci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkrabek Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam Mam pytanie czy ktos z was kupowal w tym sklepie rowery Radon?? Bo ciekawi mnie jak szybko dostarczaja towar Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
low_rider Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 dobry sklep. polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 19 Marca 2008 Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Sklep godny polecenia. Ceny niezłe szybka przesyłka. Kupowałem Hayes`y Stroker`y. Od zamówienia do odebrania przesyłki dwa dni Gość, który prowadzi sklep jest jak większość z nas rowerowo zakręcony dzwoniłem do niego a on akurat mykał rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suche Napisano 12 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 hej! Też robiłam trochę zakupów w bike center i zawsze było ok. Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany. Ostatnio jednak miałam z tym sklepem nieprzyjemny incydent... Znajomy chciał kupić sobie tam Radona, i jeszcze parę innych części. Zamówienie byłoby w sumie warte prawie 5 tys. Napisaliśmy do sklepu z pytaniem o dostępność Radonów. Zamiast odpowiedzi dostaliśmy pytanie, o wzrost aby dobrać rozmiar ramy. Wszystko pięknie, miło że się interesują klientem, jednak znajomy przy 180 cm wzrostu zdecydowanie nie chciał mieć polecanej przez sprzedawców 18'. Napisaliśmy więc grzecznie, że jednak chcemy 20' i poprosiliśmy o jakiś rabat, gratis lub chociaż wysyłkę darmową. Niestety od tej pory kontakt się urwał... Ponieważ nie dostaliśmy odpowiedzi ( a maile były wysyłane z konta znajomego) napisałam ze swojego konta, czy mają tą 20'. Prawie natychmiast odpisali, że na chwilę obecną mają... Sama więc nie wiem co o tym myśleć, czyżby obrazili się że raczyliśmy negocjować jakąś zniżkę??! Niby to taki drobiazg, ale jednak pozostaje niesmak i znajomy zakupów w tym sklepie raczej nie zrobi. Mam tez pytanie. Czy ktoś dostał w bike center kiedykolwiek zniżkę albo jakikolwiek gratis? Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 12 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 sklep żałosny, koła mavica za 800zł a nie ma: ośki do przedniego koła : nie ma! kiedy będą? nie będzie! podkładki na kasetę: nie ma! kiedy będzie? nie prowadzimy sprzedaży! ogólnie mam gdzieś sklep gdzie sprzedają towar a nie prowadzą zupełnie serwisu-żałosne ps towar kupiłem w pobliskim sklepie po miesiącu czekania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo2 Napisano 12 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Ja również polecam ten sklep. Kupowałem u nich radona i niestety zamiast tylnego zacisku kola dali przedni. Mimo to mam o nich dobre zdanie bo za dwa dni zacisk byl w domu (za darmo oczywiście). Pare razy dzwoniłem w różnych sprawach i też dowiedziałem się czego chciałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ktoś ostatnio kupował w tym sklepie i może dać aktualną opinię ?. Mam zamiar zrobić zakupy za prawie 3000 i che być pewien, że nie strace pieniędzy lub nerwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OKO Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nie miałem z nimi problemu. Gorzej z kontaktem mailowym czy GG - jak nie zadzwonisz to się niczego nie dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ja kupowałem i nie potwierdzam problemu z kontaktem. Paczka szybko dotarła, dobrze zapakowana, a odpowiedź na pytanie email otrzymałem. Kupowałem przez Allegro, jeszcze zanim zaczęli zarabiać na przesyłkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMichalak Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Zadowolenie po kupnie towaru, a po jego reklamacji jeszcze większe. Najbardziej bezproblemowy sklep rowerowy jaki znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Odgrzewam kotleta. Sklep mogę polecić, dobre ceny, równie dobry kontakt. Na każdy email otrzymałem odpowiedź, krótka rozmowa na gg także była miła i rzeczowa. Mam spory awers co do sklepów w których na zadane pytanie uzyskuje się odpowiedź równoważnikami zdań, zupełnie jakbym robił komuś przykrość że przeszkadzam w pracy. W przypadku bike-center było po prostu miło - rzeczowo, z uwzględnieniem interpunkcji oraz zwrotów grzecznościowych. Towar wysłany został bardzo szybko (zapłaciłem 29 grudnia popołudniu, 30 grudnia wysłano paczkę, 31 grudnia otrzymałem przesyłkę). Otrzymałem to co zamówiłem, tzn amortyzator taki jak miał być, zgodnie ze zdjęciami na stronie, do tego także zamówiony adapter, co jest istotne bo niektóry sklepy potrafią wrzucić drobiazgi nie zgodne z zamówionymi (adaptery, okablowanie - tutaj łatwo się spalić). Od siebie POLECAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddav Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Ceny dobre, ostatnio brałem tam coś i brałem odbiór osobisty. zero problemów! POLECAM SKLEP ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Chciałem kupić u nich przerzutkę tylną. Wysłałem maila czy ostatnia sztuka, odpisali szybko że tak. Niestety na następny dzień cena wzrosła z 204 na 239 zł. Także zakupów u nich chyba nie będę robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.