Skocz do zawartości

[sklep internetowy]bike center-czy jest sprawdzony?

Avalanche

Rekomendowane odpowiedzi

kupowalem tam amora dla kumpla - duke i przerzutke - xtr

zero problemow szybka przesylka

sprawdz tez bikestacja.pl

ceny ciut mniejsze, dzisiaj dostalem kasete xt + lancuch xt

czekalem 5 dni,ceny 155+65 - ktos przebije ?

pozdrawiam ;)

ps.w bike-center nie kupuj w opcji 'kaseta + lancuch' kasety xt z lancuchem xt lub xtr

kupujac oddzielnie w dziale 'kasety' i 'lancuch' wyjdzie taniej

W pełni zgadzam się z przedmówcami. Kupowałem w nim manetki lx, przednią przerzutkę xt i hamulce deore 525 i 535. Zero problemów, szybka wysyłka. Sklep godny polecenia. A jeżeli chodzi o negocjacje cen, to polecam arnika. Czasami można tam wytargować coś tak tanio, jak w żadnym innym sklepie.

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

he zobaczcie sobie co Pan sprzedawca jaki hojny i jaką przecenę zrobił na Radony, rowerki są sporo poprzeceniane :wink: szkoda tylko że nowa cena jest taka sama jaka była na początku sezonu :) kto nie wie ten się nabierze, a sprzedawca nic na tym nie straci

• 10 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...

hej!

Też robiłam trochę zakupów w bike center i zawsze było ok. Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany. Ostatnio jednak miałam z tym sklepem nieprzyjemny incydent...

Znajomy chciał kupić sobie tam Radona, i jeszcze parę innych części. Zamówienie byłoby w sumie warte prawie 5 tys.

Napisaliśmy do sklepu z pytaniem o dostępność Radonów. Zamiast odpowiedzi dostaliśmy pytanie, o wzrost aby dobrać rozmiar ramy. Wszystko pięknie, miło że się interesują klientem, jednak znajomy przy 180 cm wzrostu zdecydowanie nie chciał mieć polecanej przez sprzedawców 18'. Napisaliśmy więc grzecznie, że jednak chcemy 20' i poprosiliśmy o jakiś rabat, gratis lub chociaż wysyłkę darmową.

Niestety od tej pory kontakt się urwał...

Ponieważ nie dostaliśmy odpowiedzi ( a maile były wysyłane z konta znajomego) napisałam ze swojego konta, czy mają tą 20'. Prawie natychmiast odpisali, że na chwilę obecną mają... Sama więc nie wiem co o tym myśleć, czyżby obrazili się że raczyliśmy negocjować jakąś zniżkę??! :huh:

Niby to taki drobiazg, ale jednak pozostaje niesmak i znajomy zakupów w tym sklepie raczej nie zrobi.

Mam tez pytanie. Czy ktoś dostał w bike center kiedykolwiek zniżkę albo jakikolwiek gratis?

Pozdrawiam, :)

Gość R3surrection

sklep żałosny, koła mavica za 800zł a nie ma:

ośki do przedniego koła : nie ma! kiedy będą? nie będzie!

podkładki na kasetę: nie ma! kiedy będzie? nie prowadzimy sprzedaży!

ogólnie mam gdzieś sklep gdzie sprzedają towar a nie prowadzą zupełnie serwisu-żałosne

ps

towar kupiłem w pobliskim sklepie po miesiącu czekania!

Ja również polecam ten sklep. Kupowałem u nich radona i niestety zamiast tylnego zacisku kola dali przedni. Mimo to mam o nich dobre zdanie bo za dwa dni zacisk byl w domu (za darmo oczywiście). Pare razy dzwoniłem w różnych sprawach i też dowiedziałem się czego chciałem.

• 8 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...

Odgrzewam kotleta.

Sklep mogę polecić, dobre ceny, równie dobry kontakt. Na każdy email otrzymałem odpowiedź, krótka rozmowa na gg także była miła i rzeczowa. Mam spory awers co do sklepów w których na zadane pytanie uzyskuje się odpowiedź równoważnikami zdań, zupełnie jakbym robił komuś przykrość że przeszkadzam w pracy. W przypadku bike-center było po prostu miło - rzeczowo, z uwzględnieniem interpunkcji oraz zwrotów grzecznościowych. Towar wysłany został bardzo szybko (zapłaciłem 29 grudnia popołudniu, 30 grudnia wysłano paczkę, 31 grudnia otrzymałem przesyłkę). Otrzymałem to co zamówiłem, tzn amortyzator taki jak miał być, zgodnie ze zdjęciami na stronie, do tego także zamówiony adapter, co jest istotne bo niektóry sklepy potrafią wrzucić drobiazgi nie zgodne z zamówionymi (adaptery, okablowanie - tutaj łatwo się spalić).

Od siebie POLECAM!

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...