Skocz do zawartości

[rama] Radon Stage 120

Qleek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich!

Sprzedałem swoją ramę Meridki One-twenty 20cala i teraz szukam podobnej ramki tylko mniejszej 18/18,5 cala.(mój wzrost178cm.)

PIĘKNA RAMA RADON STAGE + FOX RP23 jak NOWA 2011r (2112192928) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Znalazłem na allegro w/w ramę Radona,niby z 2011r. i nie wiem/nie mogę się doszukać infornacji o niej.

Może juz ktoś z was koledzy/koleżanki ma taką ramkę w swoim bikeu lub może macie jakąś wiedzę o tym modelu?

Proszę o pomoc :)

a może jakieś inne sugestie w tej cenie i full oczywiście?

Napisano

Ładny ten randon, nie wypowiem się na jego temat bo nigdy nie widziałem na oczy.Jaka przyczyna sprzedania ramy meridy?

Za duży rozmiar czy coś innego?

Napisano

Za duży rozmiar czy coś innego?

tak :( Dwa latka temu kupowałem 20cali jako zółtodziub nie przeszkadzało mi że moje cohones na ramie spoczywały przy staniu w rozkroku. Parę razy przekonałem sie że to bolesna sprawa. I tak doszło do sprzedania Meridy :( a szkoda bo dobra kobieta z niej była. Chciałem kupić One-twenty 18 cala u dostawcy, ale 3000 za ramkę to jak dla mnie to za dużo. i to bez dampera!

Napisano

:laugh::woot::teehee: Jacha :):):):)

zaryztkowałem, zobaczymy co będzie :)

tylko szczyca troszkę taka ni jaka 31.4????

muszę sztyce dokupić bo mam 31.6 :(

chyba bedę miał do sprzedania Kind Shock - I 950 R, ale to dopiero potem...

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Cześć Tomek!

wagi dokładnej nie znam, na pewno jest cięższy od twojego Giant-a. :w00t:Ale i na pewno jest lżejszy od mojego wcześniejszego roweru ( Merida One-Twenty TFS 300-D 20cala ) :icon_cool:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...