Gość ja Napisano 23 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 ciekawi mnie jaki rozmiar opony moge wlorzyc do a-ganga rocznik 2005 :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 23 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 TAKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakuben Napisano 23 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Myśle ze 2,5 na kole 26" spokojnie wejdzie,nie wiem jak wieksze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ja Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 bo mam 2,3 i niewiem czy cos większego wcisne ide wyprubowac nowy amor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 26 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Wydaje mi się, że takie informację mogą być u dystrybutora w Polsce czyli Velo. Jeśli Ci się nie chce pisać do nich mail'a to po prostu weź miarkę i zmierz odległość między tylnimi wydłami w miejscu gdzie wchodzi opona i po sprawie. Pozdrawiam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.