bandziorekalus Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Cześć wszystkim! Stoję przed zakupem kasku I właściwie tyle tego jest na rynku, że sama nie wiem, jakiej firmy są najlepsze w takim przedziale cenowym, a czytam już od 3 dni różne recenzję, ale właściwie tematu, który by mi jasno przedstawił, które firmy i modele w tym przedziale cenowym - do 200 zł będą najlepsze. Oczywiście, jak już się na jakieś zdecyduję to pojadę i będę przymierzać Jednakże będę bardzo wdzięczna jeśli wskażecie mi jakieś konkretne modele, których sami używacie i są warte swojej ceny I dobrej jakości:) Kask będzie mi służył do jazdy po płaskim, lekkiego XC i może w maratonach jak już się na nie zdecyduję PS. Używałam szukajki i niestety nie znalazłam takiego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zazi Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Giro: Skyline, Indicator Specialized: Align, Max (jeżeli masz dużą głowę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris2011 Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Witam, Ja używam kasku MET'a i nie narzekam. Kiedyś miałem Xilo teraz przerzuciłem się na bardziej szosowy Estro. Obydwa polecam. Xilo będzie cenowo wpadał w Twoją propozycje cenową, natomiast Estro jest znacznie droższy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 39 stron tematu nie wystarcza? [Kask] po co to komu?, jaki wybrać ? za ile ? REGULAMIN 1. Zanim założysz temat a ) Skorzystaj z wyszukiwarki - być może analogiczny temat już jest już na forum. Jeśli jest, ale Twoim zdaniem nie wyczerpuje w pełni zagadnienia - dopisz się do niego zamiast zakładać nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.