Legion84 Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Witam, poszukuję firmy, trudniącej się "produkcją" pełnego ubioru dla rowerzystów ( koszulka rękaw długi/krótki; spodenki długie/krótkie; wiatrówka) z logiem danej firmy. Korzystaliście z usług jakiejś firmy w tym temacie? Możecie coś polecić? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klasycznymaster Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Vitesse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ja również drukuję sobie koszulki do teamu, Decahlon wykonuje takie usługi w cenie 50 zł za koszulkę w cenę wliczony jest druk. Oczywiście jest tutaj mowa o koszulkach kolarskich a nie bawełnianych. Z tego co wiem to również Verge wykonuje druki według własnego projektu z tym że obowiązuje u nich limit 12 sztuk dowolnych rzeczy z ich sklepu, poniżej tej liczby nie wydrukują na zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Grand231 drukujesz w Decathlonie dla siebie, czy tylko informujesz, że się tym zajmują? Jeżeli drukujesz to powiedz jak z jakością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Prawdopodobnie będę tam drukował bo wyjdzie to najekonomiczniej i nie trzeba kupować 12 zestawów koszulek, jakość podobno jest dość dobra ale to tylko zapewnienie osoby z obsługi bo sam jeszcze nie drukowałem. Vitesse jest b.dobre jakościowo ale pewnie będą trochę chcieli za druk i koszulkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qdlaty123 Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Za jakość się płaci..... dodam.... http://inkdividual.pl/ - z tym że właśnie im strona padła ale godne uwagi..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 dla indyvidual nie tylko strona ale i cała firma i to rok temu padła sami chcieliśmy tam zamawiać akurat w trakcie negocjacji i projektów dostaliśmy info o upadłości zamówienie dostała attique i jakość materiałów bdb szwy ok przynajmniej w koszulkach bo tylko je zamawialiśmy w tym roku zamawiamy całe komplety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 oczywiście bcm novatex, używam i szczerze polecam po sezonie ciuchy jak nowe. Choć trudno tak z grubsza oceniać firmy bo jakość wyrobów zależy głównie od materiałów jakie wybierzesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 O Top Print jeszcze nikt nie wspomniał? Aż dziwne... http://www.topprint.com.pl/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uuki Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Top Print z Łodzi mogę polecić z czystym sumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elin Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witam, poszukuję firmy, trudniącej się "produkcją" pełnego ubioru dla rowerzystów ( koszulka rękaw długi/krótki; spodenki długie/krótkie; wiatrówka) z logiem danej firmy. Korzystaliście z usług jakiejś firmy w tym temacie? Możecie coś polecić? pzdr Jeśli oczekujesz ubrań na profesjonalnym poziomie i kładziesz akcent na wysoką wartość użytkową i jakość, to zdecydowanie Vitesse; ale jeśli rozglądasz się za opcją budżetową, to na pewno znajdziesz tańszą firmę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Głównie chodzi mi o jakość ubrań, żeby ni rozpadły mi się p0 3 czy 4 praniach. Czekam na budżet, jakim będę mógł dysponować i wtedy roześlę zapytania do firm przez Was poleconych. Jeszcze tylko pytanie, czy robiliście te ubrania z własnymi projektami? Bo ja będę potrzebował loga swojej firmy na tych ubraniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 W Top Princie rok temu robiliśmy ciuchy dla forum i przynajmniej moje są w stanie wzorowym (jedynie spodnie się lekko przetarły po glebie), były wielokrotnie prane i nic nie wyblakło, nie popruło się, ogółem ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja również drukuje w Top Princie - cena za jedną sztukę koszulki wyniosła u mnie 86 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja również drukuje w Top Princie - cena za jedną sztukę koszulki wyniosła u mnie 86 zł. W tzw detalu 86 zl:)? To cena jak najbardziej do zaakceptowania. A czy nadruki również są w dobrym stanie po praniu? edit: prawodopodobnie będziemy mieli nastepujące kwoty na poniższy ubiór: Koszulka letnia z krótkim rękawem; 138 zł Koszulka z długim rękawem; 152 zł Spodenki krótkie; 146 zł Spodnie długie na szelki; 179 zł Kurtka przeciwdeszczowa; 228 zł Rękawiczki; 60 zł Buty do jazdy MTB; 250 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 W tzw detalu 86Tak 86 zł brutto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Długo czekałeś na koszulkę? Tzn od dnia złożenia zamówienia, do dnia otrzymania koszulki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilverXC Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ze swojej strony mogę polecić CMT : http://www.cmtsport.com/pl,akt-85,bike.html Spodenki mają bardzo dobre wkładki, ubrania dobre jakościowo i wytrzymałe (sporo kompletów firmowych strojów na zamówienie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepkok Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 prawodopodobnie będziemy mieli nastepujące kwoty na poniższy ubiór: Koszulka letnia z krótkim rękawem; 138 zł Koszulka z długim rękawem; 152 zł Spodenki krótkie; 146 zł Spodnie długie na szelki; 179 zł Kurtka przeciwdeszczowa; 228 zł Rękawiczki; 60 zł Buty do jazdy MTB; 250 zł cały ten komplet (niestety bez butów i rękawiczek) to w sumie 843zł - możemy zaproponować za 838zł brutto - dowolny druk, indywidualna rozmiarówka - oczywiście dalsza negocjacja i do kompletu bandanka w gratisie jesli jesteś zainteresowany to proszę o info na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elin Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Budżet macie całkiem spoko - myślę, że możecie z tym spokojnie uderzać do większości polskich producentów i ostatecznie wybrać to, co Wam najbardziej odpowiada jakościowo TopPrint są rzeczywiście tani! Słyszalam, że taka firma jest w Łodzi, ale nie mam bladego pojęcia jak wygląda jakość. Nie spodziewam się po nich wyspecjalizowania pod kątem sportowej funkcjonalności, ale może się mylę... Z dobrych jakościowo i nie wzmiankowanych w wątku firm wymieniłabym Viking-sport i Quest. Ciuchy wygladają bardzo ok, ale muszę przyznać, że nie wiem na jakich wkładkach robią spodenki. Ktokolwiek wie? W załączniku Vitesska w wersji pro W tzw detalu 86 zl:)? To cena jak najbardziej do zaakceptowania. A czy nadruki również są w dobrym stanie po praniu? edit: prawodopodobnie będziemy mieli nastepujące kwoty na poniższy ubiór: Koszulka letnia z krótkim rękawem; 138 zł Koszulka z długim rękawem; 152 zł Spodenki krótkie; 146 zł Spodnie długie na szelki; 179 zł Kurtka przeciwdeszczowa; 228 zł Rękawiczki; 60 zł Buty do jazdy MTB; 250 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 cały ten komplet (niestety bez butów i rękawiczek) to w sumie 843zł - możemy zaproponować za 838zł brutto - dowolny druk, indywidualna rozmiarówka - oczywiście dalsza negocjacja i do kompletu bandanka w gratisie jesli jesteś zainteresowany to proszę o info na PW Jak mój budżet zostanie "klepnięty" przez szefostwo to na pewno się do Ciebie odezwe Z dobrych jakościowo i nie wzmiankowanych w wątku firm wymieniłabym Viking-sport i Quest. Ciuchy wygladają bardzo ok, ale muszę przyznać, że nie wiem na jakich wkładkach robią spodenki. Ktokolwiek wie? W załączniku Vitesska w wersji pro Wielkie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 TopPrint są rzeczywiście tani! Słyszalam, że taka firma jest w Łodzi, ale nie mam bladego pojęcia jak wygląda jakość. Nie spodziewam się po nich wyspecjalizowania pod kątem sportowej funkcjonalności, ale może się mylę... mają całkiem dobre materiały i wkładki, krój jest też w porządku. Pewnie znajdą się firmy robiące odzież z lepszych materiałów, ale przy cenie 150zł za komplet koszulka + spodenki Top Print ma chyba najlepszy stosunek cena/jakość. Zamawiałem tam kilkukrotnie komplety rowerowe i wszystko było OK. Mam też 1 komplet z firmy VERGE, nie wiem jak z cenami, chyba drożej niż w Łodzi, ale jakość też chyba troszkę lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Mam też 1 komplet z firmy VERGE, nie wiem jak z cenami, chyba drożej niż w Łodzi, ale jakość też chyba troszkę lepsza.Jakość jest zdecydowanie lepsza, jednakże w Vegre trzeba zamawiać min 10 sztuk produktów z własnym wzorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elin Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Wszyscy producenci mają takie minima. Inkindyvidual nie mieli, ale jak wiadomo, nie ma ich już na rynku... Potwierdzam, że Verge jest ok - zapomniałam o nich, a zresztą mam już swój typ Myślę, że najlepiej zrobisz jeśli pozbierasz oferty paru firm - przyzwoite ciuchy kupisz w kilku miejscach, ale są też inne kwestie (obsługa, szybkość reakcji, etc) Jakość jest zdecydowanie lepsza, jednakże w Vegre trzeba zamawiać min 10 sztuk produktów z własnym wzorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Wszyscy producenci mają takie minima. Inkindyvidual nie mieli, ale jak wiadomo, nie ma ich już na rynku...Otóż nie wszyscy Top Print drukuje nawet dwie sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.