czervco Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Otóż chciałbym prosić was drodzy forumowicze o rade planuje kupić sobie rowerek do maksymalnie 1500 zł. Gustuje w meridach ale chętnie rozwarze inne propozycje. Rower CROSSWAY ale MTB też rozważę. Mam 190 cm wzrostu i 80 kg wagi to by bylo tyle z ważnych informacji. No i oczywiście ale z tego już wynika typ roweru jeżdżę po bezdrożach typu polna ale tez dużo po asfalcie dlatego crossway czekam na propozycje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 http://allegro.pl/rower-cross-merida-crossway-100-v-shimano-22-i2110510300.html To cudo jest na moim celowniku co o nim sadzicie 1400 zł to tyle ile chce wydać. Rama 52cm na mój wzrost wystarczy? Proszę o pomoc ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 52 cm to chyba może być trochę mało dla ciebie mój brat jest z 5 cm mniejszy i jeździ na giancie cross k1 21 cali czyli jakieś 53 cm i siodełko ma w nim prawie na maksa w górze. ale moje rady to raczej teoretyczne bo praktycznych doswiadczeń wciąż brak żebym był na 100% pewnym, najlepiej pewnie było by przymierzyć się do ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 masz racje chwile po napisaniu tego posta bylem sprawdzic jaki rozmiar ramy mam w obecnej meridzie MTB i są to 22cale więc zamawiajac tego crossway biore 55cm. A co sądzisz o tym modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 ładnie wygląda osprzęt za tą cenę jest chyba w miarę ok, dla niektórych z forum jak zdążyłem się zorientować wystarczy że jest to merida:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nakskovnakskov Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 · Ukryte przez safian, 17 Marca 2012 - Brak powodu Ukryte przez safian, 17 Marca 2012 - Brak powodu http://www.forumrowerowe.org/gallery/album/1793-merida/ ile za to dasz? Odnośnik do komentarza
pryczu Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Czy dla wzrostu 193 cm Merida 55 cm-owa też będzie ok, czy już trochę za mała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.