Harmful Napisano 10 Lutego 2012 Napisano 10 Lutego 2012 Witam. Poszukuje jakiegoś roweru do jeżdzenia na kole i innych trików. Nie potrzebuje czystej dirtki dlatego proszę o propozycje roweru, którym mogę trochę poszaleć, ale i pojechać do szkoły itp.
Pysiek Napisano 15 Lutego 2012 Napisano 15 Lutego 2012 Mógłbyś bardziej zdefiniować co chcesz robić na rowerze? Może tym sie zadowolisz : http://allegro.pl/ns-analog-jak-nowy-ostre-kolo-fixed-ns-i2103600613.html Chyba ze w grę wchodzi tez dirt i street?
stpman Napisano 15 Lutego 2012 Napisano 15 Lutego 2012 Zasadniczo na każdym rowerze możesz pojechać do szkoły, tak jak na każdym możesz jechać na kole, jednym albo dwóch. W sumie nie wiem czym się różni to co nazywasz stuntem od streetu, tak jak dirtówka i street są bardzo podobne do siebie. Tak jak nie wiem co ma oznaczać nieczysta dirtka? To może fun bike? NS Analog to ostre koło.
Harmful Napisano 17 Lutego 2012 Autor Napisano 17 Lutego 2012 Nie chce miec czystej dirtki czyli miec 1 albo w ogóle bez hamulcow roweru i ramy ok 15 cali. Chcialbym 2 hamulce tarczowe hydrauliczne Zastanawiam sie na ramą: Mowi sie ze na mniejszej lepiej sie triki robi aczkolwiek ja nie chce jezdzic po rampach Takie tam wskakiwanie na krawezniki, troche jazdy na przednim i jakies triki na tylnym Doswiadczenie mam. Co do ramy to prosze o opinie: wzrost- 182 cm , do rozkroku- 83 cm
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.