pimbarian Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Hej, Zamierzam kupic buty Shimano SH WM41 mojej lepszej polowie . Ze wzgledu na cene, zakupu dokanam przez Internet. W zwiazku z tym mam pytanie, czy w przypadku damskich butow Shimano rowniez obowiazuje zasada ze kupuje sie o jeden rozmiar wieksze niz "normalne" (osobiscie kupilem buty Shimano 43 chociaz "normalnie" nosze rozmiar 42). Pozdrawiam, P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Najlepiej będzie przymierzyć but w sklepie stacjonarnym, a zakupu dokonać przez internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pimbarian Napisano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Najlepiej będzie przymierzyć but w sklepie stacjonarnym, a zakupu dokonać przez internet. Hej, Sluszna uwaga - tak postapilem kupujac buty sobie. Zadalem pytanie na forum poniewaz nie moge dorwac tych butow w "realu" w odpowiednich rozmiarach 40/41. Pozdrawiam, P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Najprostszym, ale nie do końca skutecznym sposobem, będzie zmierzenie wkładki i porównanie obecnego buta z nowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neli Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Mam Shimano SH WM60 i też brałam buty o rozmiar większe. Więc radzę sprawdzić rozmiar butów sportowych drugiej połowy i kupić o rozmiar większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pimbarian Napisano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Mam Shimano SH WM60 i też brałam buty o rozmiar większe. Więc radzę sprawdzić rozmiar butów sportowych drugiej połowy i kupić o rozmiar większe. Hej, Dziekuje za informacje - wlasnie na taka odpowiedz liczylem. Zamowilismy buty o rozmiar wieksze niz buty sportowe i pasuja idealnie. Potwierdza sie wiec teoria, ze w przypadku damskich butow Shimano rowniez warto kupowac buty o jeden rozmiar wieksze niz w "realu". Pozdrawiam, P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.