maciej1988 Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witam, mam problem z założeniem nowego tematu w dziale "sprzedam". Zamiast "nowy temat" mam " Nie możesz napisać tematu". Dlaczego jest taki błąd? Konto mam założone około rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dopiero od 100 postów można pisać nowe tematy w dziale sprzedam, poprzedni limit wynosił bodajże 50 postów ale nabijano je w ciągu 30 minut i nie stanowiło to problemu, limit został więc podniesiony. Żaden błąd, taki tam tylko, regulamin i odnośniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No chyba żartujesz...przecież to nie ma sensu...trzeba będzie na siłę pisać głupoty żeby tylko móc coś w tym dziale napisać?! Nie skomentuje tego odpowiednio bo źle skończę...tragiczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Forum nie służy wyłącznie do sprzedawania, od tego masz allegro i inne serwisy tego typu, to jest forum rowerowe i dział giełda jest tylko 'przy okazji', nie jest on głównym tematem forum - było to już wiele razy tłumaczone i nie ma sensu ciągnąć tematu... Do tego przypomnę, że nabijanie postów, czy spamowanie nie są zbyt mile widziane na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.