calak Napisano 7 Lutego 2012 Napisano 7 Lutego 2012 Witam. Znajomy chce sprzedać rower problem w tym, że za bardzo nie wiem co to za rama. Nie mogę jej zidentyfikować. Zamieszczam fotki roweru prosze o pomoc. Koleś chce 450zł za niego, opłaca się to? Dziękuje, pozdrawiam.
Pysiek Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 suport pęknięty? Hmm.. powiem tak, jeżeli amorek nie ma pęknięć, to się opłaca. Ale jeżeli chcesz na nim dłużej pojeździć, to będziesz musiał włożyć pare złotych, żeby rower był dobry
jokulus25 Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 no niestety nie znalazłem tej ramy ale jak chcesz kupić rower to i tak musiałbyś do niego dołożyć jeszcze trochę pieniędzy
calak Napisano 8 Lutego 2012 Autor Napisano 8 Lutego 2012 Wiem właśnie, korba mostek kierownica do wymiany. Ciekawi mnie tylko ta rama.. wygląda na jakąś firmową, są na niej jakieś oznaczenia po których móglbym poznać co to zo no name? Pozdrawiam
zeflo Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 Rama wygląda mi na stary model Destroyera. Model albo Jump albo Street.
calak Napisano 8 Lutego 2012 Autor Napisano 8 Lutego 2012 wiadomo może gdzie to najczęściej pęka? Żebym wiedział gdzie dokładnie się przyglądać. To samo dotyczy amorka.
zeflo Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 Amortyzatory lubiły pękać na górnej koronie i busterze . Ramę sprawdź przede wszystkim w okolicach główki i łączeniu górnej rury z rurą podsiodłową.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.