moize Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Mogę kupić taki rowerek bulls DH1 a raczej jego ramę z osprzętem za około 100zł...opłaca się? Czy jeżeli chciałbym sprzedać samą ramę z tylnym wahaczem to za ile mógłbym to zrobić? I jaka dokładnie jest tam korba bo zdaje mi się że to deore na "kwadrata" i ile mógłbym dostać za taką korbkę? Rower od dwóch lat stał w piwnicy prawie w ogóle nie używany (tylne koło uszkodzone) wcześniej jeździł ale raczej krótko (może jakiś sezon i nie wyczynowo) Co o tym sądzicie?? Słyszałem że takie ramki są całkiem dobre. (bez amortyzatora i mostku) http://hostuje.net/file.php?id=bdd84053ff6202303ba49b04074cf049 daje to jako plik zdjęć w RAR bo nie chce mi się tego hostować ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Sam zrobiłeś zdjęcie oznaczenia korby. To Tourney, nie żadne Deore. A rama to klasa "market de luxe", ma wymienny hak przecież. Wątpię, że ktoś to kupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moize Napisano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 tak sądziłem ze te cyferki się przydadzą heh a tego turneya ktoś by kupił? lub za ileś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Kilka-kilkanaście złotych. O ile znajdziesz w ogóle kogoś chętnego na nią. Szkoda zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moize Napisano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ok dobra dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.