Skocz do zawartości

[Mini-Zlot dolnośląski, Rudawy Janowickie] Kowary, 30.III - 1.IV 2012

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Piękny dzień tam dziś był... Wprawdzie tylko 7,8 km dzisiaj :D:w00t: (ale wyjazd na foty a nie śmiganie i żona pieszo z torbą foto, biedaczka), ale zrelaxiłem się jak dawno już nie miałem okazji :) Miód, a amorki po smarowanku i serwisie łykają korzonki i kamyczki jak M&Msy :) Rowerek zbiera nierówności, jak buziaki od nastolatki ;) Tak że ja też nie mogę się doczekać ;)

deTem, ale co no nie no, jak co jak tak? ;) Nie ma czego zazdrościć, pośmigamy na większym luzie niż ja dzisiaj, jeno za 27 dni ;)

Śniegu na północnych stokach do połowy łydki... Tam gdzie operuje słoneczko (jak na pierwszym foto), miodzik, suchutko :) Były około 3 stopnie na plusie... Więcej fot na dniach, takich ze śniegiem i lodzikiem też ;)

EDIT: proszę, upraszany śnieżek ;) :

mg0225ab.jpg

Ja wczoraj byłam w okolicach Przełęczy Okraj i niestety tam gdzie nie ma słońca to był śnieg i lód, ale to już w wyższych partiach :). Patrząc na pogodę to tydzień i to zniknie oby tylko nie napadał nam śnieg przed zlotem :). Już się nie mogę doczekać :)

Witam wszystkich ! Jestem Tym człowiekiem o którym mówił Cox'u. Jak widzicie jestem Krzysiek, mieszkam kilkanaście km od Rudaw, więc też jestem chętny na wyprawę po tym paśmie gór (jak czytam z niezłą ekipą ;p) Niestety pośpieszyłem się angażując Cox'a w napisanie tej informacji. W ostatni marca weekend (sobota, niedziela) mam jakąś pielgrzymkę do Częstochowy z intencją ..prośby o dobrze zdaną maturę. Mój błąd,przyznaję; nie spojrzałem do kalendarza :( . Spróbuje jakoś się wykręcić, bo wolał bym spędzić weekend na bike'u niż w autobusie modląc się. Tak więc, Pilon nie pytaj na razie o to moje miejsce na materacu, bo jest bardzo niepewne ...

Heja Krzysiek, nic się nie stało, oceń sprawę wedle możliwości czy też chęci i że tak szumnie powiem "własnego sumienia", a co do mojego dzwonienia, to i tak mi się dzisiaj nie udało podzwonić, bo dopiero wszedłem do domu prosto z pracy, a w pracy nie było kiedy na spokojnie przekręcić do Kowar... :( Więc i tak wyszło na Twoje, ehheh ;)

W najbliższym tygodniu będę wiedział co można zdziałać tej sprawie.

Jak tylko Grzesiek powiedział mi w niedziele o tym wypadzie to byłem zachwycony, że takie coś się szykuję ;p. Pół drogi mu męczyłem żeby coś zrobił w tej sprawie i za to Coxowi wielkie dzięki! A co do chęci, to kiedy mam możliwość jeździć z ludźmi to korzystam, bo zazwyczaj to samotnie przemierzam góry doliny ;d

Dasz radę coś wykombinować, coś zamiennego?

Defekt korby rozwiązałem- zmieniłem LX'a na Deore i jakoś jestem bardziej zadowolony z pracy Deore.

Do pełni szczęścia i spokojnej jazdy bez zmartwień na tym naszym mini zlocie brakuje mi nowych klocków na przód do hamulca i oponki, ale to na dniach powinno się załatwić :)

Teraz po każdej jeździe chucham i dmucham na sprzęt, bo ostatnio mam coś za dużo pecha :)

Oj tam, bujać kierą, po prostu będziesz zakręcał tylko w jedną stronę :P

Ja też na dniach kupuję oponki i trochę szmelcu naprawczego :) Hak, 6pak dętek, takie tam, małostki :P

Może tez przystroję się w tarcze HS-1 avida, coby nie piszczeć jak po błotku pojadę, i wyhamować na zakrętach (kto jeździł ze mną w terenie wie o czym mówię, szczególnie jeden użytkownik... :))

Zrobimy pętlę w drugą stronę niż planowałem, bo wtedy cały czas w lewo będzie :D :D :D;)

- - -

Oki, Moje Drogie Panie i Drodzy Panowie, słów parę od Ojca Dyrektora:

Kwadrans temu potwierdziła się ostatnia niepewna obecność, więc mamy 22 pewne osoby nocujące, na 22 możliwe, dodatkowo dwoje uczestników lokalnych, śpiących u siebie w domach. Dzięki bardzo za rzetelność w tej kwestii, deklaracje na dzień dzisiejszy traktuję jako te, o które prosiłem do 11. marca, więc raz jeszcze dzięki :):D

W sprawach ogólnych walicie nadal do mnie, w sprawach kwaterunku, od poniedziałku, 12. marca (albowiem składy się potwiedziły) uderzacie następująco i już tylko: jeśli chodzi o Ranczo - do mnie, jeśli chodzi o Podgórze - do Renna. Tak jak pisałem, nie rozdwoje się, kto wie czy w piątek zajrzę w ogóle do Podgórza, więc Renn będzie właściwą osobą na właściwym miejscu, a dla czystości obiegu informacji - pomijajcie w zapytaniach o Podgórze mnie... Do poniedziałku Renn będzie w pełni uświadomiony i wierzę, że będzie służył pomocą.

- - -

Zawijam, pora rozmasować bark... przy barku ;)

Może tez przystroję się w tarcze HS-1 avida, coby nie piszczeć jak po błotku pojadę, i wyhamować na zakrętach (kto jeździł ze mną w terenie wie o czym mówię, szczególnie jeden użytkownik... :))

Przyznaje... to ja byłbym poszkodowanym :D Z mojego uda nic by nie zostało gdyby nie pobocze na które można zjechać ;d Z ręką na sercu moge przyznać że moje vki sd5 hamują lepiej niż set Elixir 5 + tarcza 185 shimano xt Juraleona'y

Korby dla zabiela, barku dla mnie ;) Mam nadzieję, że ta ortezka będzie miała na tyle odwodu od klatki, że się będzie dało spokojnie bujać kierą :whistling:

Korbę już załatwiłem :D

@olomaster elixiry to jedne z najgorszych hampli :P

Eli 5tki działają według mnie spoko, póki nie połączyłem tego tego z tarczą XT, śliska jakaś strasznie...

No ale, najwyżej zainstaluje G2CS tylko wtedy macie załatwioną syrenę przy każdym hamowaniu po ochłodzeniu tarcz i klocków + wilgoć :)

I tak, to z Olomastera nic by nie zostało... I możesz się śmiać, ale biorę nagolenniki! :D I kto wie, może będziesz miał okazję wyciągać w końcu ażurową gardę z mojej twarzy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...