Skocz do zawartości

[Mini-Zlot dolnośląski, Rudawy Janowickie] Kowary, 30.III - 1.IV 2012

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Miło że troszczycie się o mnie :) Myślałem że spania nie będzie w planach zlotu, ino imprezki :D

Jak by co to mogę gdzieś w okolicy znaleźć lokum, i tak % nie spożywam, więc mogę wrócić te parenaście km w razie "w"

Jak by co zawsze ktoś u mnie może przekimać, raczej mąż nie będzie miał nic przeciwko.

Może lepiej nie? :)

Miło że troszczycie się o mnie :) Myślałem że spania nie będzie w planach zlotu, ino imprezki :D

Jak by co to mogę gdzieś w okolicy znaleźć lokum, i tak % nie spożywam, więc mogę wrócić te parenaście km w razie "w"

Może lepiej nie? :)

hehe spokojna głowa jak by co jeżem poszczuje :P

Bidoku co ten "dzwon" Ci uczynil... powazka dali Ci ultimatum na alkohol?

:woot::teehee: Super, aczkolwiek z trojgiem towarzyszy deTema nie ma mowy by się pomieścić w Podgórzu... :icon_confused: Ta decyzja odnośnie Twoich, na ten tydzień by musiała być ostateczna, żeby nie było jajec, bo w takim razie potrzebny będzie trzeci ośrodek... Ja mam z ostatnich dni newsy marne jeśli chodzi o moje możliwości czasowo-organizacyjne, mianowicie prawdopodobnie od poniedziałku, 12. marca, do piątku, 23. marca, będę delegowany do Czech... Strasznie marnie wtedy widzę z mojej strony skoordynowanie trzeciego ośrodka, zaliczek itp... Dodam, że praca taka, że do 18:00 zapomnieć o Forum i komóreczce... :verymad: Cox, najwyżej byś musiał zostać ojcem trzeciej rodziny ;)

Cox, daj znać jak tam Twoi towarzysze... Mnie półtora dnia nie było praktycznie w domu, dlatego wspomniane dzwonienie odłożyłem na jutro, może to nawet lepiej w świetle oczekiwania na newsy... :)

Oki, załatwiona dostawka w Ranczo, zaDymek ma gdzie spać ;)

Lista na pierwszej stronie zaktualizowana (jeśli by wyglądało po staremu, to odświeżcie kilka razy przeglądarę...)

Składy na ośrodek leciutko przemieszane, tak, żeby pary miłosne nie miały dostawkowicza w pokoju i tak żeby dziewczyny nie były dostawką, tylko normalnym łóżkiem :)

W tej chwili nie wiem jak to inaczej ugryźć, może coś lepszego wymyślę (rozmieszczenie), jeśli są reklamacje, to proszę na PW do mnie ;)

Pilon, jednak 1 osobę załatwiłem, nie będzie problemu ze spaniem bo sam zaproponował że weźmie dmuchany materac, możesz go dopisać do mnie do domku, ale nie musisz, chyba właściciel nie będzie miał nic przeciwko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...