Skocz do zawartości

[Mini-Zlot dolnośląski, Rudawy Janowickie] Kowary, 30.III - 1.IV 2012

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Poważnie się zastanawiam nad maxxis-wet-scream.jpg

błoto duże jest? :)

spokojnie raczej az takiego blotka nie bedzie, bo to pierwszy dzien od bardzo dawna w ktorym zaczal padac deszcz :)

ej a jutro oktorej byscie tak pookolicy zaczeli smigac jezeli w ogole bedziecie chetni :)? bo nie wiem czy sie wyrobie niby do 13 mam zebranie, ale roznie to bywa...

Będzie problem, ponieważ nikogo tam nie będzie :) Pani z Podgórza umówiła się z Rennem - nie wiem na którą godzinę. W ostatecznej fazie pytania Podgórskie musicie kierować do Renna. Ja naprawdę nie znam godziny odbioru Podgórza...

@ pilon, zrozumiałem, tak też uczynię. No i postaram się wrócić do 15 tej, gdybym gdzieś pojechał zwiedzać okolicę :) Pogoda zwerifikuje plany.

@tysia87. W sumie fakt, odpuszcze sobie błotne oponki, bo trochę asfaltu będę miał do pokonania ;) Najwyżej będę driftować :P

P.S Przed chwilą rozpaliłem sobie w kominku ,miodzio :D

btw sprężynka z szimanocha też podejdzie jak masz w domu to sprawdź :) a jak dajesz hebel do Andrew'a to myślę że on też ma sprężynki i takowe i srakowe:D

...(pamiętaj o sprężynce, choć nauczyłem się jeździć na jednym hamplu. sprężynka się przyda jak zrobię hamulec u Andrewa)

btw sprężynka z szimanocha też podejdzie jak masz w domu to sprawdź :) a jak dajesz hebel do Andrew'a to myślę że on też ma sprężynki i takowe i srakowe:D

Chaozza zgarniemy gdzieś po drodze do marino a i ew podrzucić na dworzec mogę ;)

Hejka,

a u nas się popitoliło jak zwykle. Chwilowo jestem w Krk, a jutro na 8 mam sie stawić na uruchomienie maszyny pod Kielce. Mieliśmy nadzieję odwiedzić szanownych mieszkańców Rancza jutro po przybyciu, ale przybycie może się przesunąć do późnych godzin nocnych. Jeszcze rower muszę skręcić do kupy, zapowiada się pracowity piątek.

Btw. o której idziecie w piątek spać Ranczowicze? Bo może choć na kolacyjną zupkę chmielową zdążymy

Nich pierwsi co dojadą na chmury dmuchają żeby za mocno nie padało :) To do jutra panowie i panie!

Mam zamiar rozgonić to dziadostwo,myślę o przełęczy Okraj, na szybko :) Po południu jak się zjawi kilka osób można by coś jeszcze pokręcić :D

Spadam, za 5 h mam pociąg ;) See ya!

skuwacz/rozkuwacz mam w multitoolu, spinkę KMC do łańcucha 8 rzędowego w razie W znajdę, na dworzec do Kowar/Jeleniej jakby co podrzucę, pod warunkiem jeśli tylko będę w stanie siedzieć na tyłku/ruszyć tyłek z miejsca ;-)

pogoda dzis z samego rana 3 st na plusie i wiaterek, widac bylo ze w nocy cos tam popruszylo ale w ciagu dnia ten snieg zniknie :) bedzie dobrze :D

Weather Forecast Kowary, Poland | Kowary Weather | Wunderground

jutro +4 do +6 stopni, prawdopodobieństwo opadów 20%, wiatr 30-40km/h zachodni/północnozachodni

Kowary Hourly Weather - AccuWeather Forecast for Lower Silesian Poland

+5..+6 stopni, po 11 nie powinno już padać, wiatr 19-24km/h

http://new.meteo.pl/...type=0u&id=1020

w sobotę od zera do -5 stopni (odczuwalna -8 .. -13), po 12 nie powinien padać deszcz. Za to od 14 śnieg..

Rozbierzność spora, jak będzie, to się jutro okaże, ja stawiam na opcję nr.2, ale krótko mówiąc - brać rzeczy p-deszczowe i ciepłe kalesony ;-P Oraz coś na przeziębienie i osłonowe na wątrobę ;-P

Gość dymek

He,ja po 2ch godzinach jazdy na rowerze i 5,5 pociagiem dotarlem na miejsce :-) zrobilem mala traske,ale tresciwa.powyzej 970 mnpm pelno sniegu:-)zielony z przeleczy okraj,potem zolty , miodzio;-)

Ja również chciałam Wszystkim podziękować za miłe towarzystwo i świetną wycieczkę pełną wrażeń :D. A i bym zapomniałam dziękuje za polarowe rękawiczki Grizzly, życie mi uratowały ( mam nadzieję, że trafiły do właściciela ;) ) oraz za pomoc w podprowadzaniu w niektórych miejscach roweru :).

Do następnego razu...

http://www.sports-tr...8jd39p5r7vh3eio

do eskortowania Tysi :) Justyna podziękuj mężowi za zabranie mojej obolałej i skontuzjowanej Zmarźlinki :) do następnego...

Nie ma za co :) głupio mi, że musiałam zostawić Ciebie i Tomka takich przemoczonych, ale na raz to nie dalibyśmy rady wbić do auta :/. Trzeba kupić sobie coś większego :D

I ja dzięki, chociaż kondycja nie pozwoliła mi uczestniczyć w najważniejszej części programu :bye2: No, ale trzeba było myśleć wieczór wcześniej... :sweat:

Mam nadzieję, że mimo pogody i telefonu, wspomnienia pozostaną jak najmilsze :)

Szczególne dzięki ekipie rozmowowo-piwno-szampano-telewizyjnej z wczorajszego (sobotniego) wieczoru :) Dawno tak miło nie odpocząłem, na totalnym luzie :)

Dzięki i do następnego, już przy lepszej temperaturze... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...