Skocz do zawartości

[Mini-Zlot dolnośląski, Rudawy Janowickie] Kowary, 30.III - 1.IV 2012

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Pod warunkiem że będzie auto z gwiazdą i w automacie :P

gwiazda na masce będzie, niestety manual ;-P I niestety ma obecnie hałasujące łożysko w moście :-(

Co do blatów - po pierwsze nie mam kondycji, po drugie podejrzewam, że trochę więcej wagi (i swojej i roweru) oraz kasetę 11-32T ;-P

Evo - zależy jakie ma manetki - jak shimano, to srama założy, ale imho nie będzie to chyba działać jak należy. Ale jak pisałem lęży u mnie shimano tourney c051 (na blat 48) i tylna RD-M360 (Acera), awaryjnie by coś się więc dało jeżdżącego złożyć niezależnie od reszty ;-). Ale nie spodziewałem się, że nie tylko mężczyźni są takimi gadżeciarzami, co poniżej xtr-a nie schodzą ;-)

nie spodziewałem się, że nie tylko mężczyźni są takimi gadżeciarzami, co poniżej xtr-a nie schodzą ;-)

U mnie napęd się składa z deore, slx, saint, sram x-5, x-7, i wszystko bangla jak trzeba :) Gdyby ktoś coś potrzebował pożyczyć, mam trochę gratów :D

Z napędu z grupy slx, saint coś się znajdzie również ;)

2 ośrodki, 2 imprezy, tak bym sugerował, ponieważ jakkolwiek Podgórze przybywa wcześnie, tak Rancho w większości będzie przybywać w porcjach i o porach różnych, ale późnych i w większości lekko zapewne zrypane po pracy...

Mibas takie życie fotografa

Ja niestety będę musiał w piątek zadzwonić do ośrodka i powiedzieć ze 4 osoby porwało UFO ciekawe jak zareaguje na to właścicielka i czy nie każde nam coś dopłacać , ale myślę ze kupi jej się jakaś żubrówkę + soczek i nie będzie czarownicą . Cóż zobaczymy.

Aha i wpłat dokonujemy i rejestrujemy sie u właścicieli ośrodka ( dotyczy to ośrodka podgórza ) Wymagane dowód osobisty albo legitymacja szkolna . Zabierzcie coś ze sobą na piątek wieczór będziemy odprawiać różne czary przy ognisku i przywoływać ufo :)

numer do mnie 88Dwa 69jeden 007

Marek.

Pilon, ty śpisz kiedyś?

Zdarza się ;) Ale ostatnio mało, 3-4 godziny na dobę ;)

Mibas takie życie fotografa

(...)

Nie do końca, raczej takie życie jak ma się pracę na etat i dodatkowo własną firmę ;)

A ja się jeszcze zapytam, co z rowerami ? Są jakieś pomieszczenia na nie ? Właściciele mają jakieś obiekcje dot. trzymania ich w pokoju ?

(...)

Halle czy też hole i korytarze są tak duże, że rowery się pomieszczą. Właściciele wiedzą, że ile rowerów tyle ludzi. Więc miejsce w domu, za zamykanymi drzwiami, ale nie w pokojach...

Hejka wszystkim,

szkoda, ze nam sie ekipa kruszy, ale ich strata z mojej strony musze Was uprzedzic, ze niestety pogoda sie pogorszyla w Kowarach i na dzien dzisiejszy jest 6-7 stp. silny porywisty wiatr i deszcz ciapie od rana, z tego co mowia na weekend ma byc jeszcze gorzej wiec zabierzcie ze soba cieple ciuchy :D

A takie pytanko jak w koncuz tym jest, o ktorej poczatek wyjazdu w sobote ?

A ja z małą prośbą-pytaniem :D Ma ktoś i weźmie skuwacz-rozkuwacz do łańcucha. Czyszcząc przed chwilą swoją bestyję zauważyłem, że ma troszeczkę za długi jęzor-czytaj łańcuch. Chyba się rozciągnął przez eksploatacje. Będę wdzięczny, uścisnę dłoń ratującemu mnie z opresji :D Będzie (mam nadzieję) to druga uściśnięta dłoń, zaraz po dłoni Evo :D (pamiętaj o sprężynce, choć nauczyłem się jeździć na jednym hamplu. sprężynka się przyda jak zrobię hamulec u Andrewa)

co do pogody, olać to jeździmy :D

Hej!

Chętnie poratuję Was jedną "osobodobą".

Jestem zainteresowany wspólnym wyjazdem z Wro, (przewozem siebie i roweru) oczywiście przyłączam się do opłat i jednym noclegiem (z piątku na sobotę).

A po sobotnim tripie ktoś musiał by mnie podrzucić na pociąg.

Pogoda nie jest mi straszna a po zeszłotygodniowej Ślęży mam głód gór :D

Ja myślę że coś pomogę :), jakie masz hample? bo też umiem serwisować :D

Avid juicy 3- myślę, że na zapowietrzeniu się nie skończy, jeżeli chodzi o usterkę tego hamulca. będzie trzeba wymienić tłoczki najprawdopodobniej. ale jak "koniecznie" chcesz mi pomóc i np. odpowietrzyć to ja nie będę protestował i wydzierał Ci mojego hamulca z rąk:d

Hejka wszystkim,

szkoda, ze nam sie ekipa kruszy, ale ich strata z mojej strony musze Was uprzedzic, ze niestety pogoda sie pogorszyla w Kowarach i na dzien dzisiejszy jest 6-7 stp. silny porywisty wiatr i deszcz ciapie od rana, z tego co mowia na weekend ma byc jeszcze gorzej wiec zabierzcie ze soba cieple ciuchy :D

A takie pytanko jak w koncuz tym jest, o ktorej poczatek wyjazdu w sobote ?

Poważnie się zastanawiam nad maxxis-wet-scream.jpg

błoto duże jest? :)

Ogólnie rzecz biorąc to była w górach susza, tz w miejscach gdzie przez cały rok jest błoto go nie było, myślę ze taka mżawka jest nieszkodliwa tylko powierzchownie zmoczy ziemię, 1 h bez deszczyku i ze słońcem i nic nie ma

ja biorę pełen zestaw narzędzi/smarów więc nie ma lipy

Jeśli masz spinkę tupu sram , to nie widzę przeszkód , rozepniemy spinkę wybijemy pin i założy się spinkę .

ale ja jestem otępiały :D wybacz, jasne że nie będzie problemu w takim razie:D w robocie wdycham farbę olejną przez 6h, może dlatego mi mózg wyłączyło :D

zabiel jeśli dostarczyłbyś tłoczki, to możemy i je wymienić :)

nie będę miał fizycznej możliwości ich zakupu- jutro od 6 do 13 w pracy, potem wsiadam w auto i jadę do Kowar. a z wrocka nie jadę, tylko od siebie ze Świebodzc

UWAGA UWAGA, Monsieur zaDymek będzie proszony jutro, na godzinę przed przybyciem do Rancho, o telefon do Pana Bogusia:

"Rancho pod Śnieżką"

58-530 Kowary, ul. Karpacka 1A

tel. (+48) 502 844 755

I powiadomienie o swoim przybyciu na rzeczoną godzinę :D

I około 15:00 monsieur zaDymek jest proszony o udostępnienie kluczy bądź wpuszczenie Szoppersa i mnie :D

Pan Bogdan ruszy otwierać na telefoniczne hasło "Rowerzysta" :D

zaDymku, proszę Cię o to, ponieważ jak wnioskuję będziesz pierwszy w Rancho...

Pozdro!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...