Skocz do zawartości

[Mini-Zlot dolnośląski, Rudawy Janowickie] Kowary, 30.III - 1.IV 2012

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

(...) W sumie to najchętniej bym do nich napisał maila :)

Odradzam, dwa razy pisałem tam maila, m.in. z info, że przejmiesz ośrodek, bez odpowiedzi od 2 tygodni, dziś powiedziałem przez fona babce to samo co pisałem w mailach i bardzo się zdziwiła i sobie zanotowała mówiąc, że dobrze że daję jej znać :D Dogadajcie się z Daidem i podzwoń tam :) Podzwoń za tydzień, we środe, ew. czwartek, tak jak wspomniałem...

Odradzam, dwa razy pisałem tam maila, m.in. z info, że przejmiesz ośrodek, bez odpowiedzi od 2 tygodni, dziś powiedziałem przez fona babce to samo co pisałem w mailach i bardzo się zdziwiła i sobie zanotowała mówiąc, że dobrze że daję jej znać :D Dogadajcie się z Daidem i podzwoń tam :) Podzwoń za tydzień, we środe, ew. czwartek, tak jak wspomniałem...

Spoko przedzwonię :)

Czekam tylko na info od Dawida

Uwaga. W związku z ostatnimi perturbacjami na lini praca/wolne są wolne trzy miejsca w ośrodku "PODGÓRZE".

I tak przyznaje, jest to po części moja wina ze względu na brak przepływu informacji pomiędzy uczestnikiem a organizatorem :icon_redface:

Jednocześnie informuje o wolnym osoborowero miejscu na trasie Wałbrzych ( i okolice) - Kowary(w/w ośrodek).

W przypadku większej ilości chętnych postaram się zorganizować coś bardziej pojemnego.

ja coś jutro na uczelnie pogłówkuje ,ma się rozumieć że ty Darek autem jedziesz i mogę się z tobą zabrać?

Tak, jak najbardziej. Myślę, że trzy osoby wraz ze swymi pojazdami( po rozłożeniu na kawałki) tez się jakoś zmieszczą.

Fakt, jeśli ta pogoda się sprawdzi, to będzie fantastycznie. Tym bardziej, że w tym serwisie naprawdę się sprawdza, jednak trzeba brać poprawkę, że najlepszą sprawdzalność mają do wyprzedzenia około 3 dni... Potem jest nieco gorzej i często nanoszą poprawki. Ale jakby takie prognozy się do środy utrzymały to mniam :D

za wspólnymi ustaleniami z Majkelem ap ceny przewozu roweru - 10zł w obie strony myślę że nie jest wygórowane, jeśli nie będzie chętnych na przewiezienie gratów (rower, bagaż) to jedziemy z Anią małym piździkiem :)

Chciał bym przypomnieć ze mamy jeszcze 3 wolne miejsca w ośrodku Podgórze :)

I pytanie do Ina i Thrawn Znaleźliście już miejsca do spania , bo skoro są miejsca wolne to warto skorzystać niż szukać na własną rękę.

Marek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...