Skocz do zawartości

[Mini-Zlot dolnośląski, Rudawy Janowickie] Kowary, 30.III - 1.IV 2012

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

(...) I możesz się śmiać, ale biorę nagolenniki! (...)

Nie będziesz sam, ja też biorę, jeszcze mi do tego barku brakuje giczołów pooranych :devil:

I tak zamykam stawkę, a carbonowcy co by in nie było za lekko, będą mnie ciągnąć na sznurku :woot:

Pilon,zapomniałem o potwierdzeniu, właśnie poszło na PW :)

He, ochraniacze też biorę, nie jeden kamerdolec spod kół trafił w piszczel, więc wolę zakładać, a jak boli przyorane pinami z platformy :) zastanawiam się nad FF :) No i raczej sztywniakiem będę , a co :D

Kondycja o dziwo jest dobra :P

zaDym, dzięki, odpisałem na PW :) Sztywniaczek bardzo dobrze się tam spisze, nawet pozazdroszczę na podjazdach :D Acz szkoda, bo myślałem, że oblookam Banszika, chciałem popatrzeć jak DHX Air pracuje ;)

zaDym, dzięki, odpisałem na PW :) Sztywniaczek bardzo dobrze się tam spisze, nawet pozazdroszczę na podjazdach :D Acz szkoda, bo myślałem, że oblookam Banszika, chciałem popatrzeć jak DHX Air pracuje ;)

"Sztywniaczek" zaDymka jest ciezszy niz wszystkie Ibisy_razem_liczone obecne na zlocie ;) ale i tak bedzie pierwszy na podjazdach ;)

Jak by jakieś pytania to nie do mnie :P

Co do przyjazdu to proponuje by każdy kto wpłacał zaliczkę miał wydrukowany przekaz pieniężny i pokazał go podczas rejestracji .

Z dzieleniem pokojów to sie wyjaśni na miejscu :)

Aha i od razu mówię ze che pojedyncze łóżko Bo jako lider ośrodka mam takie prawo :P:D

Ja nie przyjmuje żadnych opłat zaliczek czy łapówek . Podczas rejestracji umieszczacie opłatę za nocleg u właścicieli ośrodka . Nie zapomnijcie dowodów osobistych .

Ja przyjadę z rana wraz z Daid i Juraleona by w pełni wykorzystać dzień i jeszcze gdzieś może sie przejechać

Tyle ode mnie :)

Marek

chciałem popatrzeć jak DHX Air pracuje ;)

http://www.youtube.com/watch?v=h-LmhB7g5g0

nudny jak flaki w oleju, ale widać pracę lisów :)

"Sztywniaczek" zaDymka jest ciezszy niz wszystkie Ibisy_razem_liczone obecne na zlocie ;) ale i tak bedzie pierwszy na podjazdach ;)

E tam ciężki,nie ważyłem :)

A'propos podjazdów,sztywniak jest lepszy tylko na asfaltowe podjazdy, bądź lekki teren. Na trudnych technicznie podjazdach nie ma **ja na wsi, fulik jest lepszy !

P.S. Bansheeta czeka reklamacja, tzn wahacz będę wysyłał :/

Zrobiłem wszystko co mogłem, całą szkołę klas III przepytałem czy ktoś nie chce jechać za mnie..... nikt się nie zgodził. :(

Przepraszam za zamieszanie. Następnym razem jak będziecie organizować taki wypad to ja się piszę.

Zrobiłem wszystko co mogłem, całą szkołę klas III przepytałem czy ktoś nie chce jechać za mnie..... nikt się nie zgodził. :(

Przepraszam za zamieszanie. Następnym razem jak będziecie organizować taki wypad to ja się piszę.

napisz do kolegi http://www.forumrowerowe.org/user/116293-tomekol/ to kolega z W-wy który chciał jechać ale nie było miejsc;/ ale skoro jest okazja to....

no właśnie mnie o to chodziło, że zwolniło się miejsce materacowe :D kolega tomek i tak ma mondeo kombi więc spał by pewnie w bagażniq ;)

jeśli pojadę moim, to będzie kolejny bagażnik do wykorzystania ;-)

Pilon, spokojnie, i tak za dwóch robisz, jeszcze tylko brakuje żeby Ci tyłek urwało. :D

Nie dość że skręca tylko w jedną stronę, to jeszcze nie może na siodle spocząć :D

Ważne jest że się zaangażowali wszyscy i nie ma żadnych większych gaf :)

jak nie umiesz zakładać klocków to oddaj rower na serwis :D mam ale hmm to nie są tanie rzeczy, na kiedy Ci potrzeba???

zakładać już umiem :) tym razem sprężynka poszła, bo klocki się skończyły i tarcza powykrzywiała sprężynkę. fajnie by było mieć na Mini-zlocie sprawne hamulce :) więc jakiejś wielkiej presji czasu na razie nie ma :D

cóż no to najwyżej znów Ci dupę uratuję na kolejnej wycieczce:) a skoro już umiesz to ci chaozz nie potrzebny, ale jak złamiesz to ja więcej już nie mam;) więc do zoba na zlocie - tylko się przypomnij dzień wcześniej na pw ;]

cóż no to najwyżej znów Ci dupę uratuję na kolejnej wycieczce:) a skoro już umiesz to ci chaozz nie potrzebny, ale jak złamiesz to ja więcej już nie mam;) więc do zoba na zlocie - tylko się przypomnij dzień wcześniej na pw ;]

Dziękuję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...