c1ach Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Hej, Jestem na etapie zakupu nowych tarcz na 6 śrub, dwie sztuki po 180 mm. Budżet - max. 150 zł z nastawieniem na mniej. No i jest też taki poboczny wymóg, aby to były dwie tarcze fizycznie obecne w sklepie, żebym mógł mieć je u siebie jak najszybciej/najprościej Zastanawiam się nad niezbyt drogim modelem a2z SP4 oraz nad Shimano SM-RT51. Ma ktoś takie coś ? Jakieś porównania lub inne realne propozycje ? Najchętniej brałbym SLX-y lub coś w ten deseń, gdyby nie to monopolistyczne podejście do Center Locka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Dorzuć parę zł do SM-RT75 bo ani jedna ani druga nie należy do najleszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Tak jest, weź te Shimano, które poleca Schwefel, sam je używam i są naprawdę w porządku. Czasami dość tanio można wyrwać Avid G3CS - według wielu opinii równie dobre co shimano, ja używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja też polecam Avid G3CS, można w polsce dorwać po 70 zł/sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Tak bym z pewnością zrobił, gdyby to co polecacie fizycznie istniało na rynku poza katalogami Póki co bez długiego okresu oczekiwania nie mogę kupić żadnej z nich - 2 sztuki i 180 mm okazały się być zaporą nie do przejścia. Już chyba wybrałem, wezmę Accenty Freezer. Stosunkowo tanie i nie mają złej opinii, do tego mogę połączyć zamówienie z czymś innym ze względu na asortyment sprzedawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja swego czasu kupilem tektro 180 i byłem bardzo mile zaskoczony gdyż kosztowała 19zł. W porównaniu do tarcz avida ja nie widze roznicy. Tektro miałem takie http://www.southbike.pl/rozne/allegro/tektro.jpg a avida mam G2CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Wyglądają tak samo jak Freezery, więc pewnie to ten sam produkt Podobnie jest np. z tarczami WinZip i Accent Blade. ps. no i nadal nie kupiłem nawet tych Freezerów. Polecam mbike.pl Na 4 zamówione przedmioty dwa okazały się być wirtualne. Poprzedni zakup wyszedł im lepiej bo brałem 5 rzeczy i nie było "tylko" jednej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.