wiesiek34 Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Witam wszystkich! Wybieram się ze znajomymi na początku sezonu (kwiecień, maj) w dłuższą wyprawę i poszukuję fajnych kamizelek. Dopasowanych i nie zabudowanych jak tradycyjne, te nie wchodzą w rachubę. Z jakąś kieszonką na komórkę itp. Najlepiej czarna z pasami odblaskowymi. Materiał z jakiego miałyby być wykonane to najlepiej coś w rodzaju siateczki bo pod spodem i tak będziemy mieć rowerowe ciuchy. A, że będziemy poruszać się głównie po asfaltach to pasuje założyć te nieszczęsne kamizelki. Jarzą po oczach i może dzięki temu jakiś kierowca mnie nie rozgniecie jak jakiegoś robaczka. Jeśli ktoś ma miary na coś takiego to byłym wdzięczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 A może lepszym pomysłem będą odblaskowe szelki? Mnie taka opcja bardziej przekonuje jako dodatek do ciuchów rowerowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gildur Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Koszulka rowerowa z elementami odblaskowymi nie wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Może rozejrzyj się wśród kamizelek motocyklowych. np. Motorrad HI-VIZ Reflektierende Weste REFLECTIVE WAISTCOAT HI Vis Weste L bis XXL | eBay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepkok Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 masz dwie propozycje: 1 - kamizelka odblaskowa dodatkowo chroniąca przed wiatrem: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/kamizelka_gamex_odblaskowa_zolta.html 2 - koszulka rowerowa z całymi odblaskowymi rękawkami: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/bcmka_odblaskowa_red.html pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.