radradish Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Uprzejmie proszę o skorygowanie błędu polegającego na pojawianiu się krzaczków zamiast polskich liter w mailach powiadamiających o pojawieniu się nowej odpowiedzi do śledzonego wątku - treści nowych postów są nieczytelne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Od dawna mam podobny problem... http://www.forumrowerowe.org/topic/101954-powiadomieniadla-wszystkich-tytul-informacja-o-nowej-odpowiedzi%3B-brak-polskich-czcionek/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radradish Napisano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ustawienie języka forum na "Polski - Główny" mam od zawsze. Problem istnieje na forum, a nie w naszych klientach pocztowych, ponieważ tylko treść posta jest wyświetlana z krzakami, natomiast reszta tekstu w tym mailu posiada polskie znaki wyświetlane bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Użyłem funkcji "Zgłoś" w temacie, do którego linka wkleiłem w poprzednim poście, ale już kilka dni bez odpowiedzi, więc powtórzę, co wtedy napisałem: mam Windows 7 64bit, aktualnego Thunderbirda, problem występuje zarówno na koncie na gmail.com jak i na wp.pl - myślałem, że może zależy to od konta, więc zmieniłem konto na Forum z gmail.com na wp.pl. Maile sprawdzałem też bezpośrednio online na gmailu i wp.pl, więc chyba odpada klient pocztowy. Ustawienie języka mam na "Polski-główny" i miałem już to ustawione w przypadku obu maili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja mam to samo. Pocztę sprawdzam na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Lutego 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 poprawione... po części... są jeszcze problemy z ó i Ó. Zobaczymy, co da się zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Jest lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Problem z "Ó" nadal występuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 · Ukryte przez safian, 15 Maja 2012 - Brak powodu Ukryte przez safian, 15 Maja 2012 - Brak powodu tak Odnośnik do komentarza
Mod Team Franio Napisano 8 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 9 Sierpnia 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 W tym miesiącu będzie kilka zmian, m.in. zmiana kodowania bazy danych oraz kodowania całego forum, więc problem prawdopodobnie zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.