radradish Napisano 6 Lutego 2012 Napisano 6 Lutego 2012 Uprzejmie proszę o skorygowanie błędu polegającego na pojawianiu się krzaczków zamiast polskich liter w mailach powiadamiających o pojawieniu się nowej odpowiedzi do śledzonego wątku - treści nowych postów są nieczytelne.
kosa23 Napisano 7 Lutego 2012 Napisano 7 Lutego 2012 Od dawna mam podobny problem... http://www.forumrowerowe.org/topic/101954-powiadomieniadla-wszystkich-tytul-informacja-o-nowej-odpowiedzi%3B-brak-polskich-czcionek/
radradish Napisano 7 Lutego 2012 Autor Napisano 7 Lutego 2012 Ustawienie języka forum na "Polski - Główny" mam od zawsze. Problem istnieje na forum, a nie w naszych klientach pocztowych, ponieważ tylko treść posta jest wyświetlana z krzakami, natomiast reszta tekstu w tym mailu posiada polskie znaki wyświetlane bez zarzutu.
kosa23 Napisano 7 Lutego 2012 Napisano 7 Lutego 2012 Użyłem funkcji "Zgłoś" w temacie, do którego linka wkleiłem w poprzednim poście, ale już kilka dni bez odpowiedzi, więc powtórzę, co wtedy napisałem: mam Windows 7 64bit, aktualnego Thunderbirda, problem występuje zarówno na koncie na gmail.com jak i na wp.pl - myślałem, że może zależy to od konta, więc zmieniłem konto na Forum z gmail.com na wp.pl. Maile sprawdzałem też bezpośrednio online na gmailu i wp.pl, więc chyba odpada klient pocztowy. Ustawienie języka mam na "Polski-główny" i miałem już to ustawione w przypadku obu maili.
Root Admin Mieciu Napisano 8 Lutego 2012 Root Admin Napisano 8 Lutego 2012 poprawione... po części... są jeszcze problemy z ó i Ó. Zobaczymy, co da się zrobić.
rebel Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 · Ukryte przez safian, 15 Maja 2012 - Brak powodu Ukryte przez safian, 15 Maja 2012 - Brak powodu tak
Mod Team Franio Napisano 8 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 8 Sierpnia 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat.
Root Admin Mieciu Napisano 9 Sierpnia 2012 Root Admin Napisano 9 Sierpnia 2012 W tym miesiącu będzie kilka zmian, m.in. zmiana kodowania bazy danych oraz kodowania całego forum, więc problem prawdopodobnie zniknie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.