Skocz do zawartości

[Rower]Solidny zakup w przedziale 800-900 zł!

Kamcio440

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem nowy na forum. Wiem, że w tej cenie nie znajdę nic rewelacyjnego ale szukam w miarę dobrego zakupu roweru w przedziale 800-900 zł, który nie rozwali mi się po kilku miesiącach. Proszę o jakieś wskazówki, modele i rady przy których mogę się wzorować dokonując słusznego wyboru ;)

Napisano

Powiedz jakiego roweru szukasz, do czego itp...

Szukam roweru górskiego najlepiej MTB, Żeby pojeździć po terenach jak i łagodnych leśnych dróżkach. Staram się skupiać na najważniejszych elementach roweru, żeby po pewnym czasie nie mieć poważnych problemów więc marki takich części jak amorki i przerzutki są ważne dla mnie przede wszystkim.

wybierz hexagon x3 lub wyższy model, polecam również (kellys) alpina m10 eco

~~ten romet to jakiś badziew i jeszcze drogi

Powiem kolego, iż ten Hexagon pozytywnie mnie zaskoczył :D Na pewno pomyślę nad tym modelem tylko trochę za drogi jest ;/

Napisano

VIP odpada, bo? Jak nie patrzeć, to najlepszy wybór. Chyba, że chodzi o rozmiar.

Nikt nie zna, bo masz za mało pieniędzy, żeby móc wybierać. I to nawet nie wybierać swobodnie, jest kilka modeli i koniec. Proponuję celować w coś używanego.

Napisano
Nikt nie zna, bo masz za mało pieniędzy, żeby móc wybierać.

Autor tematu nie podał swoich wymiarów.Z nowych można jeszcze polecić Unibike Mision(napęd 21 biegowy) i Romet Rambler 5.0(napęd 21 biegowy).Zakupy w rowerzysta.pl.bedzie taniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...