Mlody2224 Napisano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Może inaczej rozumiemy słowo "ładne" i "czyste"... Kiedyś na allegro była aukcja telefonu koleś opisywał go jako nówka mało rys czysty a też był koloru białego. Jak zobaczyłem zdjęcia to pomyślałem ze bym tego do ucha nie przyłożył... jeden wielki syf. A fleją raczej nie jestem, rower myje raz w tygodniu co zresztą widać na zdjęciu. I sprawa nie tyczy się tylko roweru ale i innych rzeczy. Po prostu muszę mieć wszystko czyste i schludne. Ale to nie temat o tym czy ktoś jest fleją czy nie. Ja wyraziłem swoją opinie białe siodełko to dla mnie nie porozumienie, Ty twierdzisz inaczej i jest OK każdy ma swoje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Mało mnie interesuje co widziałeś na allegro... ja wiem, że moja żona jest pedantką i jeśli uważałaby, że siodło jest brudne kazała by mi zamówić nowe ja w dobre wierze wyraziłem opinie co można zmienić w Twoim rowerze aby IMHO był rewelacyjny... a Ty mi na "dzień dobry" wyjeżdżasz z hasłem "no proszę Cię" - sorry, ale nie tędy droga! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody2224 Napisano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 No bo gościu piszesz mi żebym wymienił połowę części z roweru, które kupiłem niedawno... A mnie nie interesuje to czy Twoja żona jest pedantką czy nie... Nie poda się to nie pisz w tym poście i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Widzę, że kulturalnej dyskusji z Tobą nie uskutecznię. Pozdrawiam chłodno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 17 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Młody, spokojnie.. Kolega Basiq chciał ci pomóc i doradzić, a ty wyskakujesz z pyskiem i pretensjami do niego. Tak jak napisał - nie tędy droga. Nie poda się to nie pisz w tym poście i tyle. A dlaczego ma nie pisać? Licz się z tym, że założyłeś temat o swoim rowerze na forum, więc własną opinię może w nim wyrazić każdy i wcale nie musi być ona pozytywna. PS. Popracuj trochę nad interpunkcją.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Dodam że zależy jakie materiały zostały użyte do obszycia siodła , jeżeli jeździłeś na jakimś najtańszym siodełku to się nie dziw że może nie tyle co się ubrudziło, a straciło barwe przez zarysowania / nasłonecznienie / niewiadomo co . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody2224 Napisano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Siodło to Selle Italia SLR Flow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody2224 Napisano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Oto nowa fotka trochę się zmieniło. 1. Czarne pancerze 2. Czerwone i złote końcówki pancerzy KCNC 3. Podkładki pod mostek czarne arizone 4. Przerzutka przód down-swing 5. Zacisk sztycy amoeba 6. Top-Cap czarno-czerwony token 7. Koszyk na bidon elite czarno-biały 8. Ochrona pod łańcuch lizard-skins 9. Amortyzator ( czekam na przesyłkę ) Biała TORA SL nowa w cenie 500 zł 10. Stery Orbit-Z Poszedłem jednak w kolor biało-czarny z małą ilością czerwonego... tak mi najbardziej pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soviec Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Mnie się zawsze podoba Kross Level .. W każdej okazałości, choć nie raz tak przerabiają, że jednak coś mnie zniechęca. U Ciebie jest dobrze, tylko czegoś mi tu brakuje, jakiegoś białego elementu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody2224 Napisano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Białego amortyzatora. Niestety są jakieś problemy z tym który zamówiłem. I prawdopodobnie dostanę zwrot gotówki. I raczej zamówię tego radiona białego w wersji lod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody2224 Napisano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Przesyłam fotkę skończonego już roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No to jak już skończyłeś rower "sprzętowo", to chyba czas na "kolorowanie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody2224 Napisano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Taka kolorystyka mi już odpowiada szkoda kasy na śrubki czy inne pierdoły które kosztują 10 razy więcej niż normalne przedmioty " szare " jedynie zastanawiam się nad białymi korkami na kierownice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Tylko weź pod uwagę, że kolorowe śrubki, zaciski kół czy sztycy kupuje się tylko raz. One nie zużywają się. Moim zdaniem jest to warte zachodu, a efekt cieszy oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody2224 Napisano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Tak ale żeby wymienić śrubki w rowerze musiał bym mieć z 150 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 A oprócz kolorystyki, jakie wrażenia z jazdy na nowym amorze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody2224 Napisano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jak dla mnie bardzo dobre wszystko działa jak należy, muszę dmuchnąć jeszcze amortyzator. A tak hmm jest OK. Ktoś pytał o wagę wczoraj go warzyłem w sklepie rowerowym wyszło 11,540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogutinni Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Zawsze podobały mi się te Krossy i jeszcze w tym kolorze... Gdy kupowałem swój rower zabrakło mi kilka stówek i wziąłem Hexa V4, a miał być taki sam ;/ Ale naprawdę rower extra. Nie wiem czy to przeoczyłem czy nie, ale jaki to amor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody2224 Napisano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Raidon LOD 2011 Planuję jeszcze kupić oponki z białymi paskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.