rafcix1221 Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam. Ostatnio w moim krossie V3 zmieniałem suport... Wkręciłem nowy... i tu jest problem - albo gwint był wcześniej krzywy albo ja go "przekrzywiłem" - nie wchodzą równo w gwint "miski" w każdym bądź razie nie wiem jak to naprawić... I czy rozwiązaniem problemu był by taki suport? Czy normalnie wcisnął bym go do swojej ramy? I by nie wylatywał ani nic w tym stylu? Chyba, że ktoś wie jak naprawić gwint w mufie.... Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broklyn20 Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ten suport ma średnicę 90mm więc nie ma szans. Przeczyść dobrze mufe, przesmaruj, pokombinuj tylko nic na siłę. Jeśli rzeczywiście naruszyeś gwint to w serwisach mają frezarki może się go uda odratować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Suport press fit nie byłby w Twoim przypadku dobrym rozwiązaniem. Musiałbyś mieć ramę(mufę) przygotowaną do tego typu suportów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcix1221 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 OK. Dzięki za odpowiedzi. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.